2789
باید زیرش شعله پخش کن بزاری من درست میکنم کلا یدست میشه تهش

شعله پخش کن گذاشته بودم، شاید بخاطر کشمشایی ک ریختهبودم داخلش و رفته بودن تهش ، تهش گرفته

بنظر شما بخاطر کشمشا نیست؟

شعله پخش کن گذاشته بودم، شاید بخاطر کشمشایی ک ریختهبودم داخلش و رفته بودن تهش ، تهش گرفته بنظر شما ...

عزیزم کف قابلمه ۲ لایه کاغذ روغنی بنداز و فقط روی کاغذها رو تا بک سانت بالا ترش رو چرب کن بعد موادتو بریز.برای اینکه کشمش ها نرن پایین قبل از اینکه به مواد اضافه کنی تو یه ظرف آرد بریز و کشمش ها رو توش بغلتون اگه کشمش هارو بشوری یه کم نم داره که آرد بهشون میچسبه که همون کافیه اضافه آرد و کنار بزار و فقط کشمش هارو به مواد کیکت اضافه کن.و خیلی هم نزن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کف قابلمه ۲ لایه کاغذ روغنی بنداز و فقط روی کاغذها رو تا بک سانت بالا ترش رو چرب کن بعد موادتو ...

مرسی عزیزم

دقیقا همین کارو انجام دادم، ولی حدودا ۴۵ دقیقه ک گذشت، در ظرفو ک برداشتم، روی کیک هنوز خام بود، واسه همین ۲۰ دقیقه بعدم کذاششتم بیشتر بمونع، البته من مویز ریختم، خب سنگینتر از کشمشه دیگه، با ارد قاطیش کردم، احتمالا بخاطر همین رفته ته 

شعله پخش کن گذاشته بودم، شاید بخاطر کشمشایی ک ریختهبودم داخلش و رفته بودن تهش ، تهش گرفته بنظر شما ...

اگ زیاد ریختی شاید بخاطر همین باشه منم کشمش میریزم ولی نمیسوزه شعله گاز باید کم باشه

یه سوال؟؟ وقتی میخوای خمیر رو بریزی داخل دیگ، قبلش دیگ رو داغ کنیم یا نه؟

من تو قابلمه چدن درست میکنم قبلش یکم با روغن چربش میکنم ۲ دقیقه قبل اینک مواد رو بریزم قابلمه رو با حرارت متوسط گرم میکنم

من تو قابلمه چدن درست میکنم قبلش یکم با روغن چربش میکنم ۲ دقیقه قبل اینک مواد رو بریزم قابلمه رو با ...

وقتی قابلمه رو قبلش داغ نکنی روی مواد نمیپزه و تهش میسوزه

دمکنی میزارید شما؟