2821
2789

من زیادی مثبت بودم و هستم  

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ‌در خونه مردمو میزدیم تو ساعتای خواب و الفراااااار

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
مدرسه ميرفتيم صبحا با دوستام زنگ تمام خونهارو ميزديم فرار ميكرديم ، با اينكه مزاحم تلفني خيلي ميشديم ...

ماهم یبار زنگ زدیم گفتیم فلانی هست گفت بله الان میگم بیاد دم در یعنی بدو که رفتیمااا😂😂

میری حمام عاب داغ تا ته بازکن

بذار رو حالت دوش

طرف باز ک کرد تااونجاش بسوزع

از پنجره پوست موز بنداز جلوی پای طرف

طرف سرشو میکنه بالا بیینه چیه زارت میره روی پوست موز لیز میخوره

اگه شوهرداری

وقتی پریودی 

خودتوخوشگل کن

کلی ب شوهرت ور برؤ

بعد ک خاست بگو نمیشه عزیزم♥

صدای تی وی بذار تا ته بعدخاموش کن

نفربعدی ک روشن کرد. بترسه

و...

ماهم یبار زنگ زدیم گفتیم فلانی هست گفت بله الان میگم بیاد دم در یعنی بدو که رفتیمااا😂😂

ما هم يبار زنگ ي خونه رو زديم دو نبش بود ، از اونجايي كه هر روز زنگشون رو ميزديم اينا نگو بيدار بودن ميخواستن مچ بگيرن ، زنگشونو زديم داشتيم فرار ميكرديم زنه از اون يكي در پريد بيرون هيچي ديگه مثل اسب ميدوييديم اونم فوش ميداد 

من خواستگاری داداشم بود یه مشکلی پیش اومد نشد برم بعد چند روز داداشم و نامزدش اومدن چنان اخمی کرده بودم که بدبخت دختره جرعت نکرده بود کلشو بالا بگیره در کل خواهر شوهر بازیم گل کرده بود هرچه خواستم تو نقشم فرو بشم نشد گفتم با اعصبانیست مهدیار این عروسکو از کجا پیدا کردی حالا تصور کنید چهره دخترو 😂اینم بگم رمان زیاد میخونم از اونجا یاد گرفتم وگرنه منو چه به این کارا