2777
2789
عنوان

اندیشه شهریار

3378 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من دوساله از تهان اومدم شهرک اندیشه فاز ۳ میشینم، بچه ندارم، ۳۰ سالمه خیلی تنهام، روحیم خراب شده، خیلی دوست دارم یه دوست مثل خودم از فاز ۳ پیدا کنم که شرایط منو داشته باشه تا بیشتر آشنا شیم و باهم بریم بیرون و ... چون تو روحیه خیلی تاثیر داره، اگر کسی بود و شرایط منو داشت بیاد پیوی حتما

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو هستم ولی دوریم از هم ☹ 

واقعا کجایید حیف شد😕

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
برو با مادر شوهر من دوست شو.  اونام همون جان    

یه نفر همسن خودم میخوام، اونجوری که بیشتر افسرده میشم😊

یه نفر همسن خودم میخوام، اونجوری که بیشتر افسرده میشم😊

خخخ

نه بابا اون اهل دله   

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

من فاز یکم

همون بهتر ک تنهایی من 3تا دوست پیدا کردم یکی از یکی بدرد نخورتر

اولیو کلاس خیاطی ک میرفتم پیدا کردم...

جایی میری سر صحبتو باز کن خوشت اومد بگو اشکالی نداره شمارتونو داشته باشم

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
من فاز یکم همون بهتر ک تنهایی من 3تا دوست پیدا کردم یکی از یکی بدرد نخورتر اولیو کلاس خیاطی ک میرف ...

واقعااا،، فاز یک تا فاز ۳ ده دقه راهه، اگه دوست داشتید بیاید دوست شیم😊