2777
2789
یخچال راضی بودی؟ سریع نصب کردی؟ حالا من فر رو واسه جهیزیه میخوام که معلوم نیست کی باشه. میگم واسه اط ...

منم واس جهیزیه خریده بودم. همون موقع  ک میبری خونت ،میزنگی نمایندگی مارکی ک خریدی میاد نصب میکنی گارانتیشم فعال.

من یسال بعد بردم نصب‌کردم.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واس جهیزیه خریده بودم. همون موقع  ک میبری خونت ،میزنگی نمایندگی مارکی ک خریدی میاد نصب میکن ...

اگه بعد یکسال بردم مشکل داشت چی؟ اونوقت دیجی قبول میکنه؟ شما چه مارکی گرفتی؟ اوکی بود؟

من تا حالا خرید داشتم از سیستم پرداخت درب منزل استفاده کردم خیلی راضی بودم

ولی فر نبوده

ولی شما هر جی بخوای میخری مخصوصا اگر تو شگفت انگیزش بلشه عالیه

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 

من خودمم لنگه یدونه چاقو تیز برای گوشتم توی شهرمون همش سته تک چاقو برای گوشت نیس بخاطر حرف اون عزیز تا حالا جرات خرید از دیجی کالارو نداشتم

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
من خودمم لنگه یدونه چاقو تیز برای گوشتم توی شهرمون همش سته تک چاقو برای گوشت نیس بخاطر حرف اون عزیز ...

من یه بار قیمت چاقوهاشو نگاه کردم گرون تر بود. حتی قابلمه اینا. حالا فر کلا تو سایتای دیگه هم تقریبا همینه اما نمیدونم چرا شهرمون یه تومن بالا میگه. بعدشم بهم میگفت سایت بخری شکسته میارن برات. زنگ زدم دیجی گفت همون لحظه چک کن مشکل داشت برگشت بزن یا موقع نصب از نمایندگی بهت نامه بدن که مشکل داره پیگیری کن

من یه بار قیمت چاقوهاشو نگاه کردم گرون تر بود. حتی قابلمه اینا. حالا فر کلا تو سایتای دیگه هم تقریبا ...

دیجی کلا باید برنامشو نصب کنم از ش خرید کنم یا تو نت سرچ کنم دیجی کالا

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم