آره ۴۶سالشه ریسکشم یکم بالاس هم اگه بره استرس اینو داره که سوزن کنن شکمش اتفاقی بیفته ...
بره پیش دکتر معین من رفتم عالی بود فقط تا یه هفته استراحت کنه وتمام بنظرم دکتر محسن معین تو تهران بی نظیره از همه جای کشور اومده بودن
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرچ کنه ادسشو وقت بگیره البته برای من اورژانسی بود سریع وقت داد کمترین درصد ریسک تو ایران برای دکتر معینه عزیزم دکترش خیلی مهمه کی باشه دوست خواهرم پیش دکتر ناشی رفت سقط کرد میگم از همه شهرا اومده بودن میتونه بره
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
من خیلی دوست دارم از اون مسول سونوگرافی شکایت کنم هنوز صدای حرفاش تو گوشمه اما دیگه گذشت
متسفانه ادم تواون شرایط بارداری باید کمتر استرس داشته باشه ماها اندازه کافی کشیدیم خدا از حماقت وبی سوادیشون نگذره