2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خووووب 💖

الهی شکر

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙

خداروشکرگلم ایشاالله سالمو سلامت بیادبغلت

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

خدارو شکر بلایی که سر من بدترش اومد توغربالگری گفتن باید امینو سنتز بشم پوستمو کندن یکی دو ماه بعد گفتن اشتباه از ازمایشگاه بوده هفته رو اشتباه محاسبه کرده 😢امینو سنتزم شدم اگه بخاطر وضعیتم نبود حتما شکایت میکردم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خدارو شکر دکترا خیییییلی میترسونن ادمو  منم مامانم تو غربالگری ریسکش بالاس  همش میگه است ...

من واقعا تاب و توان تحمل تا آمینوسنتزو نداشتم یه از مابش اورژانسی دادم هزینش 4میلیون 600 شد اما جوابش دقیقه

پدرم درادمد کارم گریه بود پیر شدم خودم تازه به مامان و خواهر و بقیه دل گرمی میدادم 

اما دعا و نگاه خدا ارومم کرد

الهی خدا همیشه نگاهش حافظمون باشه 

یعنی هنوز تو شوکم

الهی شکر 

دوستم ان تی مامان چند بوده؟