2777
2789
دکترم سهیلا اکبری بود  واقعا من خیلی از طبیعی می ترسیدم دکترم خودش سزارین نوشت

دقیقا چیا بهش گفتی که راضی شد🙄😢

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
دکترت کی بود ؟ دکتری میشناسید که سزارین کنه  اه یعنی یه زن حق انتخاب برا زایمانشم نداره 😡

فکر کنم دکترایی که بیمارستان خصوصی مثل شفا کار میکنند صحبت کنید قبول کنند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه😍پس منم برم پیشش فقط من خونم تهرانه نمیدونم چجوری نوبت بگیرم😢

سخت نوبت میده چون خیلی شلوغه مگه آشنا داشته باشی .من اون موقع آشنا داشتم اسم منشیش خانم دلیری بود الان نمیدونم

دقیقا چیا بهش گفتی که راضی شد🙄😢

چیزی نگفتم معاینه ام کرد گفت لگنت جوابگو نیست چون سر بچه ام بزرگ بود .خودش گفت میترسم بفرستمت طبیعی درد بکشی و نتونی آخرش سزارین بشی .دیگه خودش گفت سزارینت میکنم.

دکتر خیلی خوبیه فکر کنم صحبت کنی قبول کن

چیزی نگفتم معاینه ام کرد گفت لگنت جوابگو نیست چون سر بچه ام بزرگ بود .خودش گفت میترسم بفرستمت طبیعی ...

مرسی اجی جون 😍توکل بخدا ایشالا ک نی نیم بریچ بمونه😢😢

دکترت کی بود ؟ دکتری میشناسید که سزارین کنه  اه یعنی یه زن حق انتخاب برا زایمانشم نداره 😡

اون زن کاش میدونست طبیعی برا سلامتیش بهتره ..کل اروپا طبیعی میزان دکتراش نمیفهمن دکترای پولکی ایران میفهمن؟

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
اون زن کاش میدونست طبیعی برا سلامتیش بهتره ..کل اروپا طبیعی میزان دکتراش نمیفهمن دکترای پولکی ایران ...

درسته طبیعی بهتره ولی اروپا مث انسان برخورد میکنن 

من خودم بین اشنا دوستام بودم که تا ماه ها بخاطر حرفایی ک ماماها زدن افسرده شدن 

بعد چون حوصله ندارن از ده جهت بخیه میزنن خوب شکم بخیه بخوره خیلی بهتره تا ....🤔

ایران فقط سزارین باید بشی

اون زن کاش میدونست طبیعی برا سلامتیش بهتره ..کل اروپا طبیعی میزان دکتراش نمیفهمن دکترای پولکی ایران ...

عزیزم من خودم سزارین بود الان واقعا راضیم خواهرم طبیعی کلی درد کشید و بخیه خورد الان دچار هزار مشکل شده. 

برای سزارین حداقل از دکترت شناخت داری ولی طبیعی هر وقت دردت گرفت باید بری معلوم نیست چه دکتری میاد بالا سرت بیاد و اکثرا ماما هستن.

اگر خواستی من از همسرم میپرسم ببینم میتونه نوبت بگیره چون خود همسرم دکتره شاید آشنا بتونه پیدا کنه

وای اگه این کارو بکنی خیلی ممنونت میشم عزیزم۰😍😍😍😍😍😍هزینشم درخدمتتم هرچی بشه منم عجله ندارم فعلا تا اخر شهریور نوبت باشه خوبه😍😍😍

عزیزم من خودم سزارین بود الان واقعا راضیم خواهرم طبیعی کلی درد کشید و بخیه خورد الان دچار هزار مشکل ...

ی سوال دارم هر دکتری بعد حاملگی بری پیشش اکی؟یا حتما باید از قبل تحت نظرش باشی

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
درسته طبیعی بهتره ولی اروپا مث انسان برخورد میکنن  من خودم بین اشنا دوستام بودم که تا ماه ها ب ...

من الان اصلا بخیه های شکمم معلوم نیست ولی خواهرم همش داره اذیت میشه چون طبیعی بود بخیه هاش خیلی بد .

واقعا حرف هایی که از ماما ها باید شنید 

من الان اصلا بخیه های شکمم معلوم نیست ولی خواهرم همش داره اذیت میشه چون طبیعی بود بخیه هاش خیلی بد . ...

اره یکی از دوستام گفت ماما گفته بهش ک نمیتونی چرا توله پس میندازی 😐زده شدم از زایمان 

زن ک گناه نکرده حامله شده 

ولی ادم مث پرنس میره اتاق عمل منت این جماعتم نمیکشه👶😐👶

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز