2821
2789
همه این حرفا واسه دعوا و روز دادگاهه!! تمام قرارداد ها همینطور مثل این میمونه بری معامله کنی خونه بخ ...

حرف شما منطقی هستش اما همین مهریه بازی مانع اصلی ازدواج خیلی از جوون ها شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حرف شما منطقی هستش اما همین مهریه بازی مانع اصلی ازدواج خیلی از جوون ها شده

بیکاری و تورم... گرون بودن مسکن نسبت به درامد متوسط... عدم ثبات قانونی در بازار کار..... اینا مانع ازدواجه نه مهریه!!

چطور تا 15-20سال پیش مشکل نبود....

الان دخترایی که مهریه اشون کمه خواستگارشون بیشتره؟؟؟

خود پسره به شرایط ازدواج نمیرسه که بخواد به مهریه برسه..اینا حرفایی که بعضی ها میزنن اصل قضیه رو پنهان کنن!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
لطفا اولش خوب فکر کنین که بعدش پشیمون نشین . من خانومم 14 سکه بود مهریه ش . یک عده بهش نخ دادن که 1 ...

دیگه کسی ک این تصمیم رو میگیره مطمئنا باید اول خودش رو متقاعد کنه تا بعد بتونه دهن بقیه رو هم ببنده

برعکس من اصلا کاری ب حرف مردم ندارم نمیدونم چرا برام مهم نیستن جز حرف آبرو 😐🤦‍♀️

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    

میگم تو ایران که ماشاالله جهاز می دیم چه جور

سیسمونی می دیم تا خرخره 

داماد هم که ماشاالله خونه زندگی نداره همش تلپ  خونه مادرزنه 

هر سال  هم قانون مهریه عوض میشه که یه وقت فشار به مغز متفکرشون  نیاد 

کلا چطوره همین ۵۰ تا سکه هم نداشته باشید کلا ا سکه به نیت تنها مرد زندگیمون چطوره👍

جمع کنید دیگه به خدا 

یکم واسه زن بودنتون  ارزش قائل شید 

دیگه  چی به نفع ما هست تو این جامعه که مهریه باشه 

حق حضانت و حق طلاق که با اوناست  

من نمی دونم ولی طرز تفکر واسه مهریه پایین کاملا اشتباهه  

همه مثل هم نیست شرایط هر خانواده فرق می کنه 

مهریه تو قرآن  بارها تاکید شده

خود حضرت زهرا اون زمان مهریه خیلی سنگینی داشته حالا چرا انقدر جدیدا همه چی به نفع مردها شده من موندم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
میگم تو ایران که ماشاالله جهاز می دیم چه جور سیسمونی می دیم تا خرخره  داماد هم که ماشاالله خو ...

حضرت زهرا مهریه سنگین داشته؟

دقیقا برای همین که برای خودمون ارزش قائلیم مهریه پایین و حقوق برابر میخواییم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

حضرت زهرا مهریه سنگین داشته؟ دقیقا برای همین که برای خودمون ارزش قائلیم مهریه پایین و حقوق برابر ...

بله یه استاد داشتیم قشنگ برامون توضیح داد که مهریه حضرت زهرا به نسبت اون زمان خیلی سنگین بود و اتفاقا تاکید داشت به هیچ عنوان مهریه رو کم رو قبول نکنید هم به خاطر ارث هم مسائل دیگه 

درسته مهریه زیاد ضامن خوشبختی نیست 

ولی مهریه کم هم نیست 

حقوق برابر و من قبول دارم 

اما فرهنگ جامعه ما کی می خواد به این حقوق برابر  برسه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
بله یه استاد داشتیم قشنگ برامون توضیح داد که مهریه حضرت زهرا به نسبت اون زمان خیلی سنگین بود و اتفاق ...

پس اگر خانمی با همسرش به تفاهم حقوق رسیدند مهریه کم انتخاب صحیحی هست؟

چون همین برای من مهمه

اینکه کم کم انقده تعداد افرادی که حقوق برابر میخوان زیاد بشن که برای جامعه چیز گنگ یا جدید نباشه

مثلا حق تنصیف مورد ارث رو به خوبی حل میکنه

در مورد مهریه حضرت زهرا ممنونم که گفتید 

باید برم مطالعه کنم و اینو مدیون شمام

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

پس اگر خانمی با همسرش به تفاهم حقوق رسیدند مهریه کم انتخاب صحیحی هست؟ چون همین برای من مهمه اینکه ...

بله صدرصد حقوق برابر خیلی مهم تر از این مهریه ای هست که قانون با هزار تبصره  مانع پرداختش  میشه 

من شما رو می شناسم تحصیل کرده هستید 

شما همسرتون مطمئنا طرز فکر شما رو قبول داره 

ولی این نسخه برای همه نمیشه پیچید  

واسه همین میگم حداقل مهریه رو کم نزارید 

حتی بعضی وقتها زوجین به این تفاهم می رسن

ولی خانواده ها قبول نمی کنند 

من خودم تو زندگی هر چی با همسرم خریدیم نصف نصف بوده و همین الانم اگه قصد جدایی داشته باشم بند مهریه نیستم 

ولی خیلی اتفاقات تو زندگی قابل پیشبینی نیست 

مثل مرگ همسر 

حق ارث پدر و مادر بعد مرگ همسر 

و حتی حق ارث بچه ها بعد فوت همسر 

اینا همه دلایلی است که من میگم نباید مهریه کم باشه 

مورد داشتیم تو فامیل پدر بعد مرگ زنش دوباره ازدواج کرده و بچه ها رو بیرون کرده از خونه 

بچه ها با همون حق مهریه مادرشون  تونستن حقشون  و بگیرن 

مورد  داشتیم پدر و مادر همسر بعد مرگ پسرشون  ارث و بالا کشیدن و همین مهریه باعث نجات زن شده 

اینا اتفاقاتی هست که تو جامعه هست 

پس نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید 

البته می دونم شما همه رو اطلاع دارید 

و حرفتون یه چیز. دیگه است 

من کلی مثال زدم 👌

دنیا اونقدرها جدی نیست   
بله یه استاد داشتیم قشنگ برامون توضیح داد که مهریه حضرت زهرا به نسبت اون زمان خیلی سنگین بود و اتفاق ...

ببخشید الان کمی توی نت گشتم و زنگ زدم قم و از یک ادم اگاه پرسیدم

گفتند مهریه ایشون حدود بیست یا بیست و یک سکه است

لطفا اگر ممکنه منبع مطالعه برام معرفی کنید

ببخشید الان کمی توی نت گشتم و زنگ زدم قم و از یک ادم اگاه پرسیدم گفتند مهریه ایشون حدود بیست یا بیس ...

من نمی دونم اونا چه جوری گفتن بیست سکه مهریه حضرت زهرا آب و ملک و شمشیر و این جور چیزها بوده من منبع موثقی ندارم اسم اون استاد و یادم  نیست دقیق 

فقط می دونم الان خارج از کشور هستن اگه بتونم از طریق دوستام پیداش کنم می تونم ازشون منبع بخوام 

ایشون بر اساس اون دوره و تحقیق خودش می گفت اصلا مهریه حضرت زهرا با ۱۴ سکه الان قابل مقایسه نیست و خیلی بیشتر بوده 

در نظر داشته باشید سکه اون زمان و الان و

ولی نمی دونم چطور حساب کردن و

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ببخشید الان کمی توی نت گشتم و زنگ زدم قم و از یک ادم اگاه پرسیدم گفتند مهریه ایشون حدود بیست یا بیس ...

من الان نگاه کردم یکی گفته بود ۱۴ سکه و یکی دیگه ۲۱ سکه 

این استادی که ما داشتیم رشته اش حدیث بود یعنی تشخیص حدیث جعلی و اصل

واسه همین میگم صد درصد مطمئن بود که این قضیه ۱۴ تا سکه صحت  نداره و تاکید بر جعلی بودن احادیث داشت 

شما خودت بخونی متوجه میشی که کل مهریه رو حساب نکردن فقط مقدار دینار اون زمان و به پول الان حساب کردن 

دد صورتی که آب هم بوده 

که میگن نمادین بوده 

در صورتی  که اصلا همچین چیزی نیست 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من الان نگاه کردم یکی گفته بود ۱۴ سکه و یکی دیگه ۲۱ سکه  این استادی که ما داشتیم رشته اش حدیث ...

آخه آب و نهر و این چیزا که نمیشه مهریه بشه

نمادین میشه

وگرنه نمیشه قیمت گذاشت

من نمی دونم اونا چه جوری گفتن بیست سکه مهریه حضرت زهرا آب و ملک و شمشیر و این جور چیزها بوده من منبع ...

بسیار ممنون میشم و متشکرم که برام انرژی میذارید

برام مهمه بدونم