2821
2789
مردی که هنوز عقد نکردین و اصولا باید ایشون برا داشتن شما تلاش کنن ولی برا موندنش شرط به این بزرگی بر ...

نمیدونم چکار کنم ینی براحتی میتونه منو طلاق بدع؟! و اینکه موقه طلاق هرچی بنامم هس باید بدم به شوهرم؟

مادرشون چطور خانمی هستند؟ به نظرم همسرتون از این طریق نوازش اجتماعی دریافت میمنه و عزت نفسشون رو تر ...

اره م افقم با نظرتون با این کار میخاد حس قدرت طلبی شو و اینکه حاکمه به زندگی و همچی زندگی تحت امراش هست رو ارضا میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چکار کنم ینی براحتی میتونه منو طلاق بدع؟! و اینکه موقه طلاق هرچی بنامم هس باید بدم به شوهرم؟

نه چیزی رو نباید بدی به شوهرت اما خوب روی زندگیت فکر کن با چند تا ادم با تجربه و بی طرف مشورت کن ببین ادامه باید بدی زندگی رو یا نه اگه دیدی شوهرت مرد زندگیه پس روی رفتار خودتون بیشتر کار کنید بعد عروسی بگیرین

اره منم همیشه به این موضوع خیلی فکر میکنم ولی قطعا قوانین ما هم تغییر میکنه چون مهریه خیلی دردسر ساز ...

بله منم گفتم یه حالت عمومی...... الان مادر من بهش ارث زیادی رسیده و نیازی به خونه و پول پدرم نداره..خوب این خانوم مهریه اینا هم براش مهم نیست..کلا قدرت دستشه.. ولی اکثریت اینطوری نیستن!!!

هرکس باید به وضعیت فرهنگی و زندگی خودش تصمیم بگیره....

هر رسم و رسو.م یا قانونی هست نیاز بوده ..در زمانهای طولانی  این بوجود اومده و عوض شدنش سخته...

نمیشه به قانون فرانسه تو ایران زندگی کرد یا به قانون ایران تو امریکا!!

هرجایی قانونش براساس فرهنگ و اعتقادات و عموم مردم همونجاست!!

اگر قوانین تغییر کنه قطعا معامله کردن تو ازدواج وجهه خیلی بدی داره ولی الان یک نیازه و نمیشه نادیده گرفت

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

اینکه براحتی طلاق بده اصلا قابل پیشبینی نیست،شاید مردی با دوهزار سکه هم راحت طلاق بده،ولی کلا مردی که انقد شرط میزاره برات ترسناکه،ایشون از خودشون مطمئن نیستن

نه مرد از دارایی زن هیچ سهمی نداره مگه اینکه شرط محضری بدین که اموال شمارو نصف کنین

اره م افقم با نظرتون با این کار میخاد حس قدرت طلبی شو و اینکه حاکمه به زندگی و همچی زندگی تحت امراش ...

اره واقعا خودمم الان به این نتیجه رسیدم چون با اینکه بسیار فرد با هوش و با استعدادی بوده از اول هیچوقت بهش بها داده نشده هر چی میگه جالبه تحویل نمیگیرن و باورش ندارن با اینکه حرفاش واقعا درسته مثلا بگه فلانی رو با این شخص دیدم باور نمیکنن اما اگه این و دختر یا حتی دامادشون بگه میگن اها پس درسته یعنی حتی داماد واسشون جلوتر از پسرشونه با اینکه داماد هاشونم اصلا جالب نیستن 

خب نه من حالتی رو میگم که دختره بد باشه . به خاطر بد بودن دختره باید پسر مجازات بشه و مادام العمر م ...

فرضا دختر بدترین دختر روی کره زمین! حق حقه!!

شما همسایتون ادم بدی باشه میری خونشو ازش میگیری؟؟؟

ادم بدیه ربطی که حق و حقوقش نداره!!!

شما با این ازدواج کردی باید مسئولیت ازدواج رو قبول کنی..اگر بده چرا باهاش ازدواج کردی؟ شناخت نداشتی یا عجله کردی یا عقلتون و تجربتون کافی نبوده کههمه مقصر خودتونید و تقاص انتخاب غلط رو باید بدید!

ضمنا هیچ کس مطلقا بد یا مطلقا خوب نیست..بیشتر عدم تفاهم هست..ممکنه همینخانوم بد با کس دیگه خیلی هم خوشبخت بشه!! شما هم واسه اون یک انتخاب بد بودید!!

حتی همه چیزی که شما میگید درست هم باشه مقصر بودن حق رو از بین نمیبره... 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
با مشاو یا وکیل میتونم مشورت کنم.؟؟؟

مشاور باید خوب باشه که بری پیشش من قبلا چند بار رفتم واقعا نتیجه نگرفتم اما راهنمایی هایی افراد با تجربه بهم دادن که خیلی بدردم خورده همین مساله رفتار همسرم مشاور میگه مشکل داره اما اینجا دارین میگین مشکل از خانواده است و میخواد این حس رو ارضا کنه و واقعا این درسته چون شرایط،خانواده اصلا خوب نبوده

شوهر من که میگه خونه به نامم کن . ۱۰ میلیون پولم بهم بده .مهریه و نفقه رو هم ببخش تا من بیام برای طلاق توافقی

ببین هیچوقت نه نمیگه انصافا حالا کار به رفتار تندش ندارم ولی میگه باید لفظ اجازه رو برای من به کار ب ...

عزیزم ب دل نگیر اون فقط میخاد حس قدرت طلبی شو ارضا کنع و ثابت کنه همچی تحت امرش هس!! شمام همونکاری ک میخاد رو انجام بده چ ایرادی دارع بقیع بدونن تحت امر شوهرتب درصورتی ک شما داری ریز ریز زندگیو مدیریت میکنی و ظاهرن فقط ظاهری اون ب همچی تسلط داره در اصل بدون احازت حق انجام کاریو نداره اینجوری پیش ببرش 

فرضا دختر بدترین دختر روی کره زمین! حق حقه!! شما همسایتون ادم بدی باشه میری خونشو ازش میگیری؟؟؟ اد ...

آفرین منم قبول دارم .

مهریه حق هست - ولی به میزان متعارف

یعنی باید یک مقداری باشه که اگر بلافاصله بعد از عقد منجر به طلاق شد کمر پسر از لحاظ اقتصادی نشکنه . یک خسارت متعارف باشه .

مرد متولد 1360
شوهر من که میگه خونه به نامم کن . ۱۰ میلیون پولم بهم بده .مهریه و نفقه رو هم ببخش تا من بیام برای طل ...

میخاد طلاق بده باید باج هم بدی بهش ؟؟ قبول کردی؟؟؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792