2821
2789

بستگی به وضع مالی همسرتم داره یچی نباشه که تا تکون خوردی بگه مهرتومیدم.

۵۰ تا سکه ۲۰۰ میلیون تومنه الان کم نیست.شایدم سکه ارزون شه بشه ۱۰۰ میلیون به همه چیش فکر کن. ولی بنظرم حداقل ۷۲ سکه باشه بهتره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۱۴ تام خیلی ام راضی ام تک دخترم  ارشد دارم جهازم کامل بردم آخه بعضیا میگن لابد میخواستن ...

یا شایدم نخواستن دخترشون رو بفروشن 

همیشه اینو یادت باشه تا از اونایی که همچین حرف مفتی میزنن دلگیر نشی

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من ۱۴ تام خیلی ام راضی ام تک دخترم  ارشد دارم جهازم کامل بردم آخه بعضیا میگن لابد میخواستن ...

حالم از اون بعضی ها که همچین چیزی رو بهت میگن بهم میخوره

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
یه سکه به نیت خدای یکتا و ۱۴ شاخه گل به نیت چهارده معصوم

سلام

بالاخره یکی غیر خودم اینجا دیدم که مهریه اش یک سکه باشه

خوشبخت باشی عزیزم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

یا شایدم نخواستن دخترشون رو بفروشن  همیشه اینو یادت باشه تا از اونایی که همچین حرف مفتی میزنن ...

اتفاقا خودم پیشنهاد دادم خانواده مم قبول کردن شوهرم میگفت کمه من زیر بار نرفتم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

کمه عزیزم..واسه من 500تاست!

مهریه واسه گرفتن نیست عزیزم...از اونجا که طبق قانون  ما مرد حق داره هر وقت دلش خواست زنشو طلاق بده و پرت کنه بیرون تنها پشتوانه اش که اینکارو نکنه مهریه هست!! و هر چیز دیگه مثلا روت زن بگیره...بچتو برداره بره.... هرکاری بکنه فقط مهریه هست که قطعا پاتو مجکم میکنه..

منظورمم الان نیست فردا که سنت بالا بره پدرومادرتم دیگه نباشن دستت جایی بند نیست!

تو دادگاهای خانواده هم هرچی بگی مسی بهت گوش نمیده فقط مهریه هست که بهش اهمیت میدن..! بقیه اش الکیه و گول زنکه!!

نباید اینقدری باشه که پرت کنه تو صورتت بگه پاشو برو!!

وگرنه اگر اختلاف زیاد باشه بخوای طلاق بگیری دیگه مهریه اهمیتی نداره... معمولا کسی نمیگیره..من هرکس رو دیدم با توافق هرچی داشتن تقسیم کردن!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

دور زمونش خیلی عوض شده در ضمن مهریه پشتوانه زنه من همسرمم فامیل بود اما مهریمو500تاگفتم مهریرو نه کسی داده نه کسی گرفته اما پشتوانه ی خوبیه برای خانوما

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
2824
2823
2791
2779
2792