2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه سیپروفلوکساسین میخورم وقتی علائم عفونت شروع میشه. معمولاً هم مال من با تکرر ادرار شروع میشه، درد ندارم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
از 5شنبه دردم موقع ادرار شروع شد.. ادرارمم هر لحظه تیره تر شد انقد درد داشتم صبح میخواستم بمیرم &nb ...

من الان ۵ ماهه عفونت دارم ماه پیش رفتم دکتر قرص داد مثلا خوب شده بودم ولی عفونت منم پنشنبه باز عود کرد الانم مثل شما خودمو بستم ب آب فردا برم دکتر😣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بله، من

من حدود 2 ماه پیش ی استرس خیلی شدید بهم وارد شد ادرارم کلا خون شد یعنی ی صبح تا ظهر هر چی آب میخوردم خون دستشویی میکردم ولی تا ظهر 

دیدم خوب شدم دیگه اهمیت ندادم حالا الان رد دور شکم و سمت چپ پشتن و پای چپم درد شدیدی داره

علائمم مزیادن مطمئنم عفونت ادراریه ولی میخوام بدونم درد پست و پهلو هم بهش ربط داره یا نه؟

عزیزم برو‌دکتر واست سونو بنویسه.

منم اول با ادرار تیره و درد شروع شد دکتر نرفتم بعد یهو‌درد وحشتناک گرفتم که رفتم دکتر سنگ کلیه داشتم

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
من حدود 2 ماه پیش ی استرس خیلی شدید بهم وارد شد ادرارم کلا خون شد یعنی ی صبح تا ظهر هر چی آب میخوردم ...

اگر خیلی شدید شده باشه، درد پشت و پهلو و پا هم داره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم برو‌دکتر واست سونو بنویسه. منم اول با ادرار تیره و درد شروع شد دکتر نرفتم بعد یهو‌درد وحشتناک ...

سونوی کلیه تازگیا رفتم آخه پهلودرد بودم ولی گفت نفخه کلیه ت مشکل نداره

ولی چشم بازم میرم

پهلو درد  و درد پشت واسه کلیه ست عزیزم.

من تو یه دونه از کلیه هام سه تا سنگ بود صدبار رفتم سونو 

یه بار هیچی ندیدن یه بار دوتا دیدن یه بار سه تا یه بار یکی.

جایی برو ک خیلی دقیق باشن اگه سی تی بدی که چه بهتر.

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
پهلو درد  و درد پشت واسه کلیه ست عزیزم. من تو یه دونه از کلیه هام سه تا سنگ بود صدبار رفت ...

واااای حتما میرم.. من دکتر خوب میرم واقعا هر دکتری نمیرم سونومم بهترین جای شهر رفتم ولی ترسوندیم