2777
2789
عنوان

يه لحظه بياين خانوما

100 بازدید | 15 پست

سلام خانوما خوبين شما اگر يكي بياد لباس كهنه هاي بچه شو بخواد بهتون بده ناراحت نميشين ؟ ضمنا وضع مالي معمولي داريم و هميشه لباس هاي تميز تن بچم مي كنم خيلي ناراحتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی دوبار تن کنه نهگمن خواهرم کلی لباس بچع داره یکی دوبار فقط تن بچش کرده میخواد بده بهم منم قبول کردم چون تمیزن ولی کهنه رو دیگه قبول نمیکنم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

اصلا ناراحت نمیشم اون لطف داشته  تازه استفاده هم میکنم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

صد در صد ناراحت میشم و خیلی بد برخورد میکنم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

ناراحت میشم خیلی زیااااااااد

دارم سیسمونی میخرم جاربم از تو این کانالهای دست دوم فروشی عکس یه گهواره برام فرستاد که این قشنگه بگیر برای بچه😑😐😶🙄

حالا من دارم همه چیزشو با وسواس انتخاب میکنم،واسه یه شیشه شیر ۱۷۰ تومن پول دادم خودشونم میدونن من از اینکارا هرگز نمیکنم

نمیدونم فازش چی بود واقعا

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

وای

خیلی زیاد ناراحت میشم 😬

ینی چی

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
ناراحت میشم خیلی زیااااااااد دارم سیسمونی میخرم جاربم از تو این کانالهای دست دوم فروشی عکس یه گهوار ...

دقيقا عين من

منم سيسمونيمو مامانم سنگ تموم گذاشت خيلي شيك بود به منم گهواره دست دوم پيشنهاد دادن مامانم هم بدش اومد و بدش مياد كلا از وسايل و لباس دست دوم 

دقيقا عين من منم سيسمونيمو مامانم سنگ تموم گذاشت خيلي شيك بود به منم گهواره دست دوم پيشنهاد دادن ما ...

منم خیلی بدم میاد چون از قدیم بابام اجازه نمیداد ما لباس دیگرانو بپوشیم به هیچ عنوان

حالا نمیدونم واقعا فازش چی بود واقعا

من سیسمونیمو شوهرم داره میخره چون اوضاع مالی شوهرم خیلی خیلی بهتر از مامانم ایناست،خودش اجازه نمیده مامانم بگیره

حالا این جاری منظورش از این حرکت چی بود خدا میدونه

منم خیلی بدم میاد چون از قدیم بابام اجازه نمیداد ما لباس دیگرانو بپوشیم به هیچ عنوان حالا نمیدونم و ...

اصلا به كسي چه ربطي داره مگه خرج مارو اونا ميدن كه توي خصوصي ترين مسائل زندگي ادم دخالت مي كنن منم مامانم به شدت متنفره از كسي لباس بگيرم عصباني ميشه حالا الان بيام تن بچم لباس بچه يكي ديگه رو كنم بخدا هميشه بهترين و شيك ترين لباسارو تن بچه هام مي كنم ناراحت كه شدم گفتم من لباس دست دوم تن بچم نمي كنم اونام ناراحت شدن عجيبه ها

اصلا به كسي چه ربطي داره مگه خرج مارو اونا ميدن كه توي خصوصي ترين مسائل زندگي ادم دخالت مي كنن منم م ...

خوب کاری کردی اینجوری گفتی

منم گفتم من از وسیله های دست دوم بدم میاد

بزار ناراحت بشن 

اگه واقعا نداشتم و محتاج بودم شاید ناراحت نمیشدم

تعریف نمیکنم ولی تو خانواده شوهرم بهترین وگرونترین ترین لباسارو میپوشم 

شوهرمم نسبت به برادراش اوضاع مالیش خیلی خیلی بهتره😑

اونوقت گهواره دست دوم🤐