2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نع

دیگه اینقدر جلو چشم نی نی یار نباش😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دیگه اینقدر جلو چشم نی نی یار نباش😁

😂😂😂😂😂😂😂

قشنگ بود

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بفرمایید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بفرمایید

نی نی یار چرا اون کاربر سپیده اومد همه رو از دم به فحش کشید و عکس نتی گذاشت فقط،تاپیکش ترکید؟؟؟؟ نباید کاربریش،بسته میشد؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بفرمایید

نی نی یار سلام میشه این چند تا پست اخر منو ک تو ی تایپیک درباره بواسیر بود پاک کنید استارتر اقا بود ببخشید بخدا حتما پاک کنید من نمیدونستم اقا هستن

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
نی نی یار چرا اون کاربر سپیده اومد همه رو از دم به فحش کشید و عکس نتی گذاشت فقط،تاپیکش ترکید؟؟؟؟ نبا ...

چه تاپیکی بود؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نی نی یار سلام میشه این چند تا پست اخر منو ک تو ی تایپیک درباره بواسیر بود پاک کنید استارتر اقا بود ...

لینک بفرستید

https://www.ninisite.com/user/e486b36c-fad8-4bb7-8e68-ad238fdbd987/fatemeh

لینک کاربریتونه این

2824
2823
2791
2779
2792