2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😔😔

150 بازدید | 6 پست

پسرم یکسال و ۹ ماهشه 

میتونم از پوشک بگیرمش خودش پوشکش رو باز میکنه میگه شورت از پوشک بدش میاد

کسی میتونه راهنمایی کنه زوده یا نه میشه؟

من دخترمو 17 ماهگی گرفتم چون خودش دوست داشت و همکاری میکرد

اما پسرمو دوسال و چهارماهگی چون همکاری نمیکرد

فقط بستگی به خودش داره اگر دوست داره و بلده و میتونه کنترل کنه، شروع کنین. فصل خوبی هم هست

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دخترمو 17 ماهگی گرفتم چون خودش دوست داشت و همکاری میکرد اما پسرمو دوسال و چهارماهگی چون همکاری ن ...

امروز فقط شورت پاش بود یهو دیدم توی اتاق نیست دیدم خودش در حموم باز کرده دمپایی منو که تو اتاق بوده پوشیده رفته تو حموم داشت جیش میکرد رفتم دیدمش کلی ذوق کردم شستمش و دوباره شورت خالی پوشیدم از صبح پوشک پاش نیست دوبار جیش کرده یه بار توی حموم یه بار کف اشپزخونه 

فکر کنم از جاهای که سرامیک کف داره وایمیسه جیش میکنه

امروز فقط شورت پاش بود یهو دیدم توی اتاق نیست دیدم خودش در حموم باز کرده دمپایی منو که تو اتاق بوده ...

پس باهاش تمرین کنین و اصلا دعواش نکنین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

اول باید ببینی پسرت امادگی از پوشک گرفتن داره یا نه 

چون اگه بخوای بهش فشار بیاری بدتر میشه

من دخترمم وقتی 23ماهه بود قشنگ صحبت میکرد و خودش اصرار میکرد که قول میده جیشش رو بگه و تو شلوارش جیش نمیکنه اما تقریبا یه هفته مرتب اومد بعدش دیگه نمیگفت اون یه هفته هم هی ازش میپرسیدم و خیلی اذیت شدم دوباره بستمش تا اینکه 4ماه بعد دوباره خودش گفت جیشمو میگم قشنگ هم گفت فقط چند بار موقع بازی فراموش کرد

مهم اینه که اولا دعواش نکنی دوم اینکه باید ببینی در روز میتونه دو ساعت اصلا جیش نکنه

و اینکه خودش متوجه بشه که داره جیش یا پی پی میکنه مثلا یه کم صبر کنه موقع بازی یا بشینه و کارش و انجام بده و خودش دوست داشته باشه که بره دستشویی 

اینا رو داشته باشه یعنی میتونه خودش کنترل کنه و کم کم باید بهش اموزش بدین

البته بدونید نجس و پاکی ...کثیفی و تمیزی گزاره های بامفهوم واسه شماست نه اون پس با ارامش کامل شروع کنین و اگه خودشو خیس کرد مثلا بهش بگین ناراحت شدم خودتو خیس کردی سری بعد بهم بگو بربم توالت