2821
2789
عنوان

باخیانت چکنم

279 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها. یه چیزتوگوشی نامزدم دیدم اعصابم خوردشد.ما عاشق بودیم و6 ماهه باهم ازدواج کردیم امااختلافاتی پیش اومد وتاپای طلاق پیش رفتیم اما دوباره باهم اشتی کردیم دیشب تو گوشیش دیدم تواینستا یه پیام داده به یه دخترکه توپیجش دستبند میفروشه وازدختره قیمی دستبندشوپرسیده بودوبه دختره پیام داده بود اگه دستبندت دست سازه بایدقیمتش بالاترازاین باشه شیطون.   این کلمه شیطونودیدم اعصابم خوردشد.فکرنمیکردم بهم خیانت کنه.چکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورش این بوده که دستساز نیستن و داری دروغ میگی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تو ایران خانومها بیشتر خیانت میکنن یا اقایون؟ شرمنده بی ربط پرسیدم واسم سواله

اقایون

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
نسبتش چند به چنده

دقیق نمیتونم بگم ولی تا حالا صد ها بار خیانت مرد به زن رو شنیدم و دیدم ولی سه چهار بار خیانت زن رو شنیدم

یجورایی خیلی صمیمی حرف زده باهاش .دلم گرفته که چرا

اگه فقط همین یه بار بوده فراموشش کن

دقیق نمیتونم بگم ولی تا حالا صد ها بار خیانت مرد به زن رو شنیدم و دیدم ولی سه چهار بار خیانت زن رو ش ...

اهااا

شما که اطلاع دارید دوتا دیگه سوال دارم

میدونم که خیانت نمیکنم ولی اگه در صورتی این کار ب سرم زد چطور جلو خودمو بگیرم؟

دوم اینکه اگه خانوم خیانت کنه بهترین کار برای انجام چیه

پیک موتوری رستوران خدا😕...(پسر_متفاوت قبلی)...سوالی راجب گوشی داشتید در خدمتم
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز