2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بسیار ، چندین ساله میزنم ، رفع جوش و اکنه 

منم واسه جوشام میخاستم بگیرم از بس ژل عوض کردم خسته شدم 

‏حالشو باید بفهمی ‏پرسیدنو که همه بلدن...مگه نه؟!💛

دكتر زنان به من داده براي شست و شوي ناحيه تناسلي.... الان يك هفتس استفاده ميكنم نميدونم تغيير كرده يا نه ( يكم عفونت داشتم همراه شوينده دعودراگ كپسول و شياف واژينال هم داده)

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

من اتفاقی فوم شستشو دئو دراگ رو خریدم خیلی عالی بود بعد ده سال جوشای ناجور  خوب خوب شدم البته یادم نیست چه مدلیش بود من گفتم پوستم چربه بهم فومی داد که جلدش یه طرف قرمز بود یه طرف آبی

من سه هفته میشه که استفاده میکنم. تمام جوشای زیر پوستیمو از بین برد، جوشای سر سیاه هم همینطور

خیلی محصول خوبیه فقط به قسمتهای نازک پوست صورت نباید بزنی چون میسوزونه، زیر چشم و اطراف لب اصلا نباید بزنی

من سه هفته میشه که استفاده میکنم. تمام جوشای زیر پوستیمو از بین برد، جوشای سر سیاه هم همینطور خیلی ...

سلام عزیزم ببخشید شما کدوم مدلش را استفاده کردید پن مایع ضد جوش دئودراگ یا مدل دیگه ای را ممنون  میشم جواب بدید منم مشکل جوش های زیر پوستی ریز دارم که چند ساله ول کن هم نیستن

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
پن مایع من میزنم

عزیزم سلام وقتتون بخیر 

ببخشید شما که پن مایع دئودراگ واسه جوش استفاده میکردید اوایل استفاده بیرون ریزی هم داشت صورتتون یا نه؟ 

من فقط جوش ریز زیر پوستی روی قسمت لپ هام داشتم ولی از وقتی این پن را استفاده میکنم جوش های زیر پوستی تقریبا سه چهار برابر شده بدون اینکه ذره ای ازشون کم بشه تازه هر روز صبح هم که از خواب پا میشم یکی دوتا جوش چرکی ملتهب دارم که پنج شش روز طول میکشه تا خوب بشه و جای همشون هم مونده خلاصه صورتم داغون شده نمیدونم این بیرون ریزی بعد از یک ماه طبیعی هست و ادامه اش بدم یا تا خرابتر نشده پوستم قطعش کنم

تو رگ خدا اگه شما میدونید راهنماییم کن

من اتفاقی فوم شستشو دئو دراگ رو خریدم خیلی عالی بود بعد ده سال جوشای ناجور  خوب خوب شدم البته ی ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر

ببخشید شما که پن مایع دئودراگ واسه جوش استفاده میکردید اوایل استفاده بیرون ریزی هم داشت صورتتون یا نه؟ 

من فقط جوش ریز زیر پوستی روی قسمت لپ هام داشتم ولی از وقتی این پن را استفاده میکنم جوش های زیر پوستی تقریبا سه چهار برابر شده بدون اینکه ذره ای ازشون کم بشه تازه هر روز صبح هم که از خواب پا میشم یکی دوتا جوش چرکی ملتهب دارم که پنج شش روز طول میکشه تا خوب بشه و جای همشون هم مونده خلاصه صورتم داغون شده نمیدونم این بیرون ریزی بعد از یک ماه طبیعی هست و ادامه اش بدم یا تا خرابتر نشده پوستم قطعش کنم

تو را خدا اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید منو 

دكتر زنان به من داده براي شست و شوي ناحيه تناسلي.... الان يك هفتس استفاده ميكنم نميدونم تغيير كرده ي ...

چطور استفاده میکنی؟هر روز؟یا هفته ای دوبار؟

به من گفت هفته ای دو بار ولی روش نوشته اوایل هر روز 

2790
2823
2791
2779
2792