2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن فقط موقعی ک مایع حاجب ومیزنن اون دردداره کم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
به نیت امضات برات صلوات فرستادم عزیزم مرسی که منتظرارم دعا کردی خیلی ذوق کردم😍

فدات شم عزیزم لطف کردی مرسی.ایشالادامنت سبزشه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
قبلش مسکن بخور انشالله که درد نداشته باشه ادما متفاوتن بعضیا میگن اثلا درد نداره بعضیام مثل من که چ ...

بهم گفتن با بیحسی ولی نمیدونم اخه چطوری داخل بدنو بیحس میکنن اخه

دوستان من لاپاراسکوپی کردم میگن اونجا مشخصه ناباروری از چیه بعد لاپارا دکترم گفت هیچ مشکلی نداری فقط کیست تخمدان داشتم که اونم برداشتن  یعنی نیازی به عکس رنگی ندارم تو لاپارا مشخص میشه که لوله بازه یا بسته

این ماه نی نی میاد تو دلم 😍😍😍
همونومیگم میترسم

باورکن اصلا اصلا درد نداره من چندسال پیش انجام دادم من خیلیییی ترسوام ولی یهو وقتی خانمه گفت تموم شد بلندشو خودم باورم نمی شد انقد راحت بود ،انشالله برای شماهم راحته عزیزم بیخودی استرس نگیر

دوستان من لاپاراسکوپی کردم میگن اونجا مشخصه ناباروری از چیه بعد لاپارا دکترم گفت هیچ مشکلی نداری فقط ...

ولی دکترمن برام عکس رنگی نوشته اول اینوانجام میدن بعداگه مشکلی بود لاپارا

ولی دکترمن برام عکس رنگی نوشته اول اینوانجام میدن بعداگه مشکلی بود لاپارا

من کیست داشتم دکتر گفت باید لاپارا بشی گفت اونجا مشخص میشه ناباروریت

این ماه نی نی میاد تو دلم 😍😍😍