2777
2789
عنوان

شروع کار

102 بازدید | 14 پست

من تازه ازدواج کردم

و یه خورده از خانواده ام دورم

چون اکثرا تنهام حوصله ام سر می‌ره

نمی‌گم وضعمون خوب و توپه امما شکر خدا میگذره

می‌خوام یه کار شروع کنم البته تو این زمونه کیه که از پول بدش بیاد

خیلی چیزها رو سبک سنگین کردم

باتوجه به دست تنها بودنم و امکانات موجود خیلی گزینه ها رد شد

الان می‌خوام یه برند طراحی کنم چون خودم لیسانس هنر دارم تا حدودی آشنا به طراحی هستم

کار تولید ترشی و مربا

به نظرتون خوبه؟

چه طور میتونه باشه

به این رشته هم علاقه دارم هم استعداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عالی هرکاروفعالیت مفیدی از بیکاری بهتره...

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
منم مثل شما دوست دارم درآمد کسب کنم مدرک خیاطی هم دارم نمیدونم چیکار کنم چه طور میشه درآمد داشت

من طراحی دوخت کامل رفتم حتی لباس نامزدی و لباس عروسمو خودم و مامانم دوختیم متاسفانه الان شهرستانی که هستیم خیلی کشش نداره برا مزون چون نزدیک مرکز استانیم اکثرا ترجیح میدن برن مرکز استان

و اینکه من با مامانم کار میکردم و فعلا چون دوریم چندسالی امکان اینکه نزدیکشون باشم نیست

چون من از صبح تا ۶ اینا که همسرم بیاد بیکارم

چقدر بشینم پای تلویزیون و گوشی

واقعا از بیکاری کلافه شدم

من طراحی دوخت کامل رفتم حتی لباس نامزدی و لباس عروسمو خودم و مامانم دوختیم متاسفانه الان شهرستانی که ...

کاش میشد اون کارتو ادامه می دادی الان هم ولی ایده خودت هم خوبه انشاالله موفق میشی

کاش میشد اون کارتو ادامه می دادی الان هم ولی ایده خودت هم خوبه انشاالله موفق میشی

کار خودم اول اینکه دست تنها نمیتونم

دوم مکان میخواد

سوم اینکه میگم اینجا مزون هم بزنم مشتری سخته

بخاطر اینکه همه میرن مرکز استان برا اینکارا

کار خودم اول اینکه دست تنها نمیتونم دوم مکان میخواد سوم اینکه میگم اینجا مزون هم بزنم مشتری سخته ...

تو خونه خیاطی کنی چی درو همسایه میان بعد شناخته میشی هم اینکه با کارای ساده نمیشه شروع کرد نه زیادی مجلسی؟ ارزون تر از خیاطا آدم شروع کنه شاید مشتری زیاد داشته باشه پیشرفت کنی میتونی بیرون خیاطی باز کنی   البته اینارو من هزار بار بهش فکر میکنم ولی نمیدونم چرا شروع نمیکنم آخه من همسایه هامون نمی شناسم و کلا رابطه نداریم ادم آگهی بزنه تو مجتمع شاید بهتر باشه

تو خونه خیاطی کنی چی درو همسایه میان بعد شناخته میشی هم اینکه با کارای ساده نمیشه شروع کرد نه زیادی ...

من این شهر غریبم کسی رو نمی‌شناسم

بعدشم الان دوم شده دونه ای ۲۰ تومن

دیگه نمیشه ارزون هم دوخت

خونمون هم شخصی هست مجتمع نیست

سلام.هر کاری میخوای انجام بده کنارشم کارای فری لنسر انجام بده مثل سایتای کلیکی که از دو طرف درامدزایی کنی

وقت چندانی رو نمیگیره ازت و رفته رفته میتونی روزانه درامدتو بیشتر کنی ،عضویتش رایگانه و سرمایه ای نمیخواد

بعنوان کسی که چند ساله تو اینکاره پیشنهاد میکنم فقط سایتای کلیکی خارجی ارزش داره اونم بخاطر ارزش دلاریش

بعدم اگه خواستی شروع کنی باید نظم و پشتکار و استراتژی داشته باشی همین جوری بدون برنامه و هر از گاهی بی فایدس

اونقدر که دوستان سوال پرسیدن سایتی رو راه اندازی کردم که توضیحات قدم به قدم و منطقی رو دادم و سایتایی که عضوم رو هم معرفی کردم که ایشالا کسی دوس داشت بخونه استفاده کنه مارو هم دعا کنه

Www.goldsiteclick