2777
2789
عنوان

نزدن آمپول hcg

278 بازدید | 17 پست

دوستان بدون آمپول امکان آزاد شدن تخمک هست امروز روز سیزدهم باید برم دکتر و اندازه فولی ها رو ببینه و آمپول بزنه به نظرتون بدون آمپول آزاد نمیشن کسی تجربه ای داره

دلخوشـــی ها را هراس رفتنت دلشـــوره کــرد...√

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=98728002]اگه داروی تحریک تخمک گزاری خوردی و با دارو فولبکولت رشد کرده بهتره که امپول رو بزنی[/QUOTE

آره با دارو فولیکولام رشد کرده آخه این آمپولا شنید خیلی ضرر داره

آره دوره قبل دارو خوردم و آمپولم زدم ولی بی نتیجه بود این ماه باز دارو خوردم

خوب پس اگر دكتر داد طبق تجويز عمل كن.چرن اگر ازاد نشن كيست ميشن و به درد سر ميفتي

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات
[QUOTE=98728002]اگه داروی تحریک تخمک گزاری خوردی و با دارو فولبکولت رشد کرده بهتره که امپول رو بزنی[ ...

گلم اگه نگران عوارصشی نبایددحتی قرص لتروزول رو هم میخوردی..نترس چیزی نمیشه با چندبار زدن..این همه خانم نابارور دارن هرماه این انپول رو میزنن..عوارصش واس من تهوع و سرگیجه بود ولی قابل تحمله

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
خوب پس اگر دكتر داد طبق تجويز عمل كن.چرن اگر ازاد نشن كيست ميشن و به درد سر ميفتي

آره درسته گفتم این ماه میرم هر چی خدا خواست آخه گفت بیا آی یو آی شو من گفتم این ماه هم میخوام طبیعی اقدام کنم

گلم اگه نگران عوارصشی نبایددحتی قرص لتروزول رو هم میخوردی..نترس چیزی نمیشه با چندبار زدن..این همه خا ...

آره درسته شما چند دوره دارو استفاده کردی آی یو آی هم انجام دادید؟

آره درسته شما چند دوره دارو استفاده کردی آی یو آی هم انجام دادید؟

اره ای یو ای واسم نتیجه نداد...من 2سال دارو خوردم جواب نداد خیلیا هم باردار شدن امید رو ازدست نده

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
به منم دکتر لتروزول داده و باید برم سونو روز 13 و بعد تزریق امپول. حرف دکترو گوش کنیم بهتره

من الان از دکتر اومدم کیست شده بود دارو بهم داد و فقط یه تخمک ۱۶میلی داشتم توکل به خدا

اره ای یو ای واسم نتیجه نداد...من 2سال دارو خوردم جواب نداد خیلیا هم باردار شدن امید رو ازدست نده

آره باید فقط بیخیال بود