2777
2789
عنوان

ناراحتم

165 بازدید | 12 پست

ی نی ام کلافه اس

خونه ام شلخته اس

باهمسرم بحث کردیم و باهم سرسنگینیم

اصلا گشنمه  ولی بچه ام اصلا نمیزاره بزارمش زمین

بشدت حس تنهایی دارم

حس کسی ک هیچ کس رو نداره

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

بچه رو بده شوهرت نگهداره برو کاراتو بکن

یکیم بزن تو سر شوهرت بگو بیا از دلم در بیار

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مامانت كمك بگير يا ني ني رو با كارتوني چيزي سرگرم كن يا بخوابونش يا بذارش تو اين چيزايي كه مامانا ميبندن به خودشون بچرو ميذارن توش فكر كنم اسمش اغوش باشه نميدونم 

بعد به كارات برس 

یه چند تا نفس عمیق بکش. یه موزیک که دوست داری برای خودت بزار یه چایی مشتی دم کن و شروع کن یه چیزی بخور کم کم حوصلتم اکی میشه. هر چی بگی همون میشه. بگو همه چی درست میشه و شروع به حرکت کن 🌹 بچه ها حس و حال مادرو خیلی میفهمن وقتی ما بی قراریم اونام بی قرار میشن. خودتو آروم کن همه چی اکی میشه. ازین جا به بعد روزو برای خودت بساز

منم ناراحتم 

😔😔😔😔

چون شوهرم برای همه چی پول داره و خرج میکنه ولی هر وقت نوبت من رسید میگه پول ندارم یا نمیخام خرج کنم 

هم‌برا سرگرمی خودش همه چی میگیره و ب خانوادش پول میده ولی من نه خیلی ناراحتم خیلی خیلی 

البته من بهش نمیگم چون مسخرم میکنه میگه میخام با پولا این چیزو بگیرم ولی بعد میبینم‌خرج خودش کرده😔

منم ناراحتم  😔😔😔😔 چون شوهرم برای همه چی پول داره و خرج میکنه ولی هر وقت نوبت من رسید میگه ...

اي بابا خواهر تو از اين ور بوم افتادي منم از اونور بوم

هروقت حقوق ميگيره مياره صاف ميده به من يا هررررچي واسه خونه يا من ميخره فقط... ميگم خرجمون يكم بياريم پايين بريز بپاشمون زياده ميگه منكه واسه خودم چيزي نميخرم همش خرج خونه ميشه ميگم خب برو بخر هرچي ميخواي ميگه چيزي نميخوام. كلافه شدم منم اينهمه پول مياد همش خرج ميشه قسطا مونده هيچي كه هيچي...منم ميخوام جمع كنم ميگه نه حالا بيا بريم اينو ميخواستي برات بخرم بعدا قسطو ميديم...حريفش نميشم اصلا😭😭قسطا رو مخم داره يورتمه ميره فقطم پولا خرج شيكممون ميشه😭

بچتو اروم کن . خودت استرس داری به اونم میدی. برو یه چی بخور سره حال شی . خونتو جمع و جور کن . شوهرت ...

با بچه واقعا نمیتونم جمع کنم

از مامانت كمك بگير يا ني ني رو با كارتوني چيزي سرگرم كن يا بخوابونش يا بذارش تو اين چيزايي كه مامانا ...

نیست رفته سفر

تنهام

از مامانت كمك بگير يا ني ني رو با كارتوني چيزي سرگرم كن يا بخوابونش يا بذارش تو اين چيزايي كه مامانا ...

اروم نمیشه خب 

تو آغوشی هم نمی مونه