2777
2789
عنوان

غيبت کردن

50 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها:

من خيلي از اين موضوع عذاب ميکشم، اصلادلم نميخواد غيبت کنم ولي وقتي يکي باکاراش همش رومخم و بهم فشار مياره مجبور ميشم پيش مامانم يا يک آدم مطمئن خودمو خالي کنم.

ولي ميدونم اين کار درست نيس و بيشتر باعث حرص خوردن دوبارم ميشه.

شما وقتي از کاراي يکي خييييييييييييلي حرصتون ميگيره و نميتونيد به طرف بفهمونيد چيکارميکنيد؟

چيکار ميکنيد ذهنتون بيخيال موضوع بشه؟

من معمولا تو تنهایی با خودم حرف میزنم انگار دارم واسه یکی دیگه میگم بعدشم راحت میشم 

البته من زیاد تحت تاثیر حرفای یکی دیه قرار نمیگیرم ک بخوام اعصابم خورد بشه مگه اینکه طرف چقدر رو مخ باشه و احمق 

غیبت تغییر شکل داده پرخاشه.

ببین وقتی عصبانی میشی معمولا چیکار میکنی فروکش کنه.

ب مامانت بسپار ک بهت یاداوری کنه داری عیبت میکنی...

ارتباطتو با خدا قوی تر کن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من معمولا تو تنهایی با خودم حرف میزنم انگار دارم واسه یکی دیگه میگم بعدشم راحت میشم  البته من ...

من خوشم نمياد يکي منو همش زير نظر داشته باشه کارام براش مهم باشه

مامانم ميگه توکاغذ بنويس بعد پاره کن کاغذو.

اره اینم خوبه برا اینکه گناه نشه

ولی فکرکنم اونکه گفتید گفتنش اتیشتو شعلهور تر میکنه اینجوری هم شعله ور تر بکنه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
اره اینم خوبه برا اینکه گناه نشه ولی فکرکنم اونکه گفتید گفتنش اتیشتو شعلهور تر میکنه اینجوری هم شعل ...

نميدونم والله خيلي اذيت ميشم خودم اصلا دوست ندارم روم تاثير بزاره دلم ميخواد خدا انقدر دلمو بزرگ کنه و ديدم و مثبت که راحت بگذرم برم.

نميدونم والله خيلي اذيت ميشم خودم اصلا دوست ندارم روم تاثير بزاره دلم ميخواد خدا انقدر دلمو بزرگ کنه ...

اره این اتفاق میفته. ب نسبت نزدیک شدن ادم ب خدا دلش افیانوس میشه

نه اینکه ناراحت بشه و تحمل کنه ها!! نه! خدا یکاری میکنه اصلا ب دل نمیگیره با گدشت میشه

شوهر من خیلی ارتباطش با خدا بهتر از منه دقیقا اینو توش دیدم

اره این اتفاق میفته. ب نسبت نزدیک شدن ادم ب خدا دلش افیانوس میشه نه اینکه ناراحت بشه و تحمل کنه ها! ...

آقايون که اصلا به هيچ چيزي توجه نميکنن البته همسر من اينطوريه ميگه خب بگه کسي و نداره باهاش حرف بزنه به توميگه، اين گوش در باشه اين گوش دروازه رو حرفا استپ نکن