2789
عنوان

خواب جن دیدم

227 بازدید | 12 پست

بچها تو خوابم سه تا جن دیدم نمیدونید با چه وحشتی بیدار شدم فقط بسم اله میگفتم الانم با اینکه چند دیقه ازش میگذره و تو نت تعبیرشو خوندم ولی بازم ترس تو جونمه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب جن زیاد میبینم . بهت توصیه میکنم تنها نخوابی یا قبل خواب دعا و صلوات زیاد بخونی. از نظرم جنه ...

وای نگووو  من تنهام شوهرم خیلی زود میره سرکار ، ردش میکنم بعدش میخوابم ، نماز میخونیم ما.البته الان سیکلم نمیتونم بخونم.

من خواب جن زیاد میبینم . بهت توصیه میکنم تنها نخوابی یا قبل خواب دعا و صلوات زیاد بخونی. از نظرم جنه ...

فکر نکنم عزیزم منم سال قبل خواب یه جن مذکرو دیدم حتی اسمشم بهم گفته بود الان یادم نیست تو خواب انگاری خودم ازش خوشم اومده بود 😂

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
وای نگووو   من تنهام شوهرم خیلی زود میره سرکار ، ردش میکنم بعدش میخوابم ، نماز میخونیم ما.البت ...

منم یه مدت تنها میخوابیدم همش همین جوری میشدم خواب بد میدیدم و خواب جن. بیشتر خودشونو شکل شوهرم یا پسرم در میاوردن و من از رفتاراشون میفهمیدم جن هستن. نمیخوام بترسونمت دارم کمکت میکنم سعی کن شبا زودتر بخوابی که به خواب صبح احتیاج نداشته باشی. 

منم یه مدت تنها میخوابیدم همش همین جوری میشدم خواب بد میدیدم و خواب جن. بیشتر خودشونو شکل شوهرم یا پ ...

من اولین باره این خوابو میبینم با اینکه تنها زیاد میخوابم 

اصن خوابم خیلی عجیب بود اولش خونه ی یه پیرمرد خیلی پیر خوابیده بودم اومد بهم لباس داد گفت اسمش نیکیه! بعد تو همون خونه سه تا جن دیدم

من اولین باره این خوابو میبینم با اینکه تنها زیاد میخوابم  اصن خوابم خیلی عجیب بود اولش خونه ی ...

خیلی ها هستن تنهایی میخوابن و هیچ خوابی هم نمیبینن ولی من به شخصه خیلی دچار بختک میشم یا خواب جن. دلیلش هم معلوم نیست ولی درستش اینه بخاطر اعصاب و روحیت تنها نخوابی