2789
عنوان

جاري حسود

243 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها جون. من به جاري دارم كه بنظرم حسوده. اختلاف عقدمون دوماهه. تو همه موارد با من و شوهرم چشم و همچشمي دارن. چن وقت پيش يه جاري جديد به جمع مون اضافه شد. كه دوست قديمي من ميشد. خوب طبيعتا من باهاش صميمي تر بودم. اما جديدا اون جاريم ان چنان با اون رابطه شو گرم و صميمي كرده. كه هركي از دور ميبينه ميگه اونا باهم رابطه شون بهتره. طوري تو جمع رفتار ميكنه كه بگه تو تنهايي. من ولي با همه خوبم. تو اينستا و استوري هم مدام متنايي ميزاره كه ازاردهنده س. خيلي دوس دارم ريمووش كنم. اما خب نميشه. بنظرتون چيكاركنم با اين كاراش؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محلش نده 

واسه خودت زندگی کن

اگه میخوای به ارامش برسی شبکه های اجتماعیتو حذف کن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

درگیرش نشو.فکر کن یه آدم عادیه رفتارشم برات مهم نباشه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

عادی رفتار کن مگه آدم قحطی اومده با یکی دیگه دوست شو

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
بنظرم محلش نذار خودتو درگیرش نکن

خب جاري جديده نميگه نيگا اين از دوستم بهتر بود؟ براكه رفته تمام كاراي مجلس و اتليه و براش  كرده. من چون بچه كوچيك داشتم وقت نداشتم😔

همین چندروز پیش رفته بودم خونه مادرشوهرم.جاریم اونجا بود وقتیکه من اومدم مادرشوهر وخواهرشوهر وجاریم رفتن تو آشپزخونه نشستن صحبت کردن و من تنها تو سالن.

اصلا برات مهم نباشه خواهرم.

خب جاري جديده نميگه نيگا اين از دوستم بهتر بود؟ براكه رفته تمام كاراي مجلس و اتليه و براش  كرده ...

اگر فهم داشته باشه شرایط تورو میفهمه ، نیاز نداری خودتو برا کسی ثابت کنی 

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
عادی رفتار کن مگه آدم قحطی اومده با یکی دیگه دوست شو

خدارو شكر داخل اون مجلس كه جاريم اينكارو كرد من خيلي دوست و رفيق داشتم. اما ميگم باز اون جاري جديده نگه اون بهتره؟!!!