2777
2789
عنوان

ژیم لاغری 20 روزه و 12 تا 15 کیلو کاهش

| مشاهده متن کامل بحث + 255369 بازدید | 329 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممم من تو یک ماه 15 کیلو کم کردم باورتون میشه .. دکتری که رفتم عالیییییی بود کارش رو با 3 روش انجام میداد که طی این یک ماه به وزن ایده آل رسیدم این 3 روش دستگاه لاغری ، داروهای مجاز و رژیم مختصر بود من اصلا احساس گرسنگی و بی حالی نداشتم و روز به روز بدنم فرم میگرفت ، جالب اینکه اصلا صورتم بهم نخورد و دستگاه هایی که استفاده میکرد بدن رو فرم میداد و نمیزاشت طی لاغری پوست شل بشه و چروک بخوره ، هر کی خواست شماره ی دکتر رو بهم ایمیل بزنه کمکش کنم katrina.mousavi@gmail.com
2803
سلام ادرس سایتش میدی؟

به نظرم تغذیه یه کار تخصصیه و شرایط بدن هر کسی با هم فرق می کنه نمیشه همه یه رژیم بگیرن من قبلا از این رژیما گرفتم تهش معده درد و ریزش مو گرفتم. ولی رفتم پیش مربی ورزشی که کارشناس تغذیه بود واقعا هم لاغر شدم و هم سایز کم کردم شاید باورتون نشه کیست تخمدانم هم کلا خوب شد هر چیزی رو از راهش برید مربیم سایت داره شمارشم اینه 09120971130

https://star-fitness.ir

2804
2805
2801