2777
2789
عنوان

ژیم لاغری 20 روزه و 12 تا 15 کیلو کاهش

| مشاهده متن کامل بحث + 255369 بازدید | 329 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نام..............تاریخ شروع........... قد ........ وزن فعلی ......... وزن 6 روز اول ........ وزن 6 روز دوم ....... وزن نهایی
مامان عاطی .......14/2/92 ......168 .............89.....................85 .......................81 .................77
همه هست و نیست و امید زندگی ام همسرم(عشقم) دخترم(زندگی ام). خدایا شکرت
متاسفانه دیگه نمیتونم پیاده روی برم بچه هام بزرگتر شدن تو کالسکه نمیشینن با دو تا وروجک هم که نمیشه رفت پیاده روی
فقط صبح تا ظهر یه پسرم مهد میره یکیشون خونه است شاید بتونم با یکیشون برم پارک و از وسایل های ورزشی تو پارک استفاده کنم
بچه ها یه چیز خنده دار میگم تورو خدا مسخره ام نکنین
من هیچ کس رو ندارم که بچه هام رو یه دقیقه برام نگه داره شوهرم هم دیر از سر کار میاد
یه شبایی که میاد خونه میبینه خونه برق میزنه همه جا سابیده شده تمیز شده مرتب شده میگه باز رژیم گرفتی؟
خوب من نمیتونم باشگاه برم پیاده روی برم برای اینکه کالری بسوزونم شروع میکنم کارای خونه رو انجام میدم که یه جور فعالیت باشه دیگه
2804
متاسفانه من تردمیل ندارم جاش رو هم ندارم که بگیرم ولی شنیدم خیلی به لاغر شدن کمک میکنه
امسال عید هر کس اومد خونه ی ما برخلاف منه احمق که خودم رو ول کردم و دوباره چاق شدم اکثر خانومای فامیل حسابی لاغر کرده بودن
2805
2801