2777
2789
عنوان

موم اپیلاسیون

194 بازدید | 20 پست

خانوما امروز رفتم موم خریدم واسه صورتم. آوردم خونه روش ننوشته واسه صورته یا بدن.  حالا چیکار کنم؟

بعد نوشته پارچه رو بذار روی موم بعد بکش.  حالا پارچه نذارم نمیشه؟ آخه تو آرایشگاه دیدم پارچه نمیذارن. 

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

وکس پارچه نمیخواد ولی موم پارچه میخواد ...میتونین از داروخانه پد اپیلاسیون بگیریین یا پارچه ی مخصوصش رو متری از آرایشی بهداشتی بگیریین

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه صورت شمع و وکس شنیدم موم نشنیدم بعدم آرایشگاه وقتی بدون پارچه یعنی موم نیست کلا موم ک مال صورت ...

منم گفتم شمع اینو داد. من شمع میخواستم. تا حالا هم نخریده بودم.  خانومه گفت همینه.  حالا روش نوشته موم اپیلاسیون. 

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
وکس پارچه نمیخواد ولی موم پارچه میخواد ...میتونین از داروخانه پد اپیلاسیون بگیریین یا پارچه ی مخصوصش ...

ممنونم عزیزم 🙏😘

ن نمیشه برا صورت فقد شمع و وکس بگیر 

باشه عزیزم مرسی که گفتی😘😘😘🙏

بفرمایید عزیزم

واسه بیکینی وزیربغل اپلاسیون استفاده کردید؟دردداره؟یااینکه روم نمیشه چطوری رفتید

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔