2777
2789
عنوان

مامانا بیاید کمک

82 بازدید | 13 پست

دخترم داره دندون میاره خیلیییی سخت درمیاره همش گریه میکنه جیغ میکشه.شبا نمیخوابه همش درحال گریه.دندونی نمیگیره اصلا وقتی دندونی میدم دهنش عق میزنه فقط پستونکشو میکشه با لثه هاش.ژل باریج اسانس هم میزنم تاثیری نمیبینم ولی.توروخدا بگید چیکارکنم آروم بگیره یکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای منم این روزا رو درحال حاضر با پسرم دارم سپری میکنم بمیرم الهی براش. همین الان رو پاهامه که ب ...

وای خیلی سخته خیلی از بیخوابی دارم میمیرم.چیکارا میکنی یکم آروم بگیره راهی نیست یعنی؟

اون ژله بدردنمیخوره،دولوژل براش بگیرفردا،تسکینش میده ولی مراحلشو طی میکنه بهرحال دردم داره مبارکشم باشه😍😊

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
وای خیلی سخته خیلی از بیخوابی دارم میمیرم.چیکارا میکنی یکم آروم بگیره راهی نیست یعنی؟

من که تازه یه ژل گرفتم زدم ولی فک نکنم تاثیر داشته باشه. چون همشو خورد😂😂 نوک انگشتای پاش با گوشاش ماساژ میدم. شما همین کارو انجام بده امیدوارم یکم بهتر بشه

من دخترم پنج ماهشه ولی خیلی آب دهنش میره و مدام دستاشو با حرص با اون لثه های بی دندونش😍گاز میگیره...شبا هم گریه میکنه الان با بدبختی خوابوندمش یعنی ممکنه در حال دندون در اوردن باشه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من دخترم پنج ماهشه ولی خیلی آب دهنش میره و مدام دستاشو با حرص با اون لثه های بی دندونش😍گاز میگیره.. ...

اره شاید.چون چند روز پیش که نمیدنستیم داره دندون درمیاره به حددددی شدید گریه میکرد دخترم که شبونه بردیمش درمونگاه.در کل بچه ها بیقرار میشن بعضیا بدتر 

اره شاید.چون چند روز پیش که نمیدنستیم داره دندون درمیاره به حددددی شدید گریه میکرد دخترم که شبونه بر ...

آخی الهی 😞😞😞😞گناه دارن باور کن خودمونم با درد شکافتن لثه الان گریه میکنیم با این سنمون 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘