2777
2789
عنوان

خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست
اره دیگه انگار خوبیاش بیشتر از بدیاشه😂

خخخ اره دیگه . من میگم بهترین حسنی ک داره اینکه طلاهای مادرشوهرت میشه سقفتون . جوووون 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الا دوساله عقدم مادرشوهرم اینا بد میدونن عروس زیاد عقد بمونه بعدم میگن عروسی بگیرین دگ اگ عروس ...

اخه اگه مشکل پول حل بشه که گفتین طلاهاشوو میفروشه خوب طاق نهایتا یک ماهه اماده اس تو اون یکماه که اتفاق خواصی نمیفته فوقش دوسال بشه دوسال و نیم ...اگه عروسی کردی و رفتی زیر زمین و ساخت به مشکل بر خورد خودت با وسایل پهن نشده اذیتی و دیگه عروسیم کردی کسی هم زیز بار مشکلات شما نمیره اما اگه عروسی نکرده باشی تا اونجایی که بتونن تلاش میکنن زودتر مشکل حل شه اما وقتی اسکان پیدا کنی زیر زمین میگن حالا که جا دارند تو خیابون که نیستن . هر وقت اماده شد .

اخه اگه مشکل پول حل بشه که گفتین طلاهاشوو میفروشه خوب طاق نهایتا یک ماهه اماده اس تو اون یکماه که ات ...

اره به اینم خیلی فکر کردم ولی شوهرم میگه الان اگه بخوایم واسه عروسی بریم تو خونه خودمون خیلی دستمون خالی میشه واسه عروسی بعد عروسی حداقل میتونیم کادوهامونم خرج خونه بکنیم واسه عقدمون ک خداروشکر خوب کادو جمع شد 

اره مادرشوهرم گفت خواستی واست گاز میارم خودت درست کن نخواستی هم بیا بالا حالا میخوان سرویس چوبم بگیر ...

الان که تقریبان نقشه خونتو میدونی ، طبق خونت بردار فقط برو گارگاه ها تا همون جنس و دوبله تو بازارا نندازن خواهر شوهرم با یه کار بلد رفت یه کارگاه مبل سازی پارچشم ۲و خورده ای خودش داد یه کاریو که تو یافت اباد ۱۴ قیمت گذاشته بودن ۶۸۰۰ خودش جمع کرد با عسلی نزدیک ۸ 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
اره به اینم خیلی فکر کردم ولی شوهرم میگه الان اگه بخوایم واسه عروسی بریم تو خونه خودمون خیلی دستمون ...

خوب یا قرض بکیرین یا یه سری از وسایل نخرین بعد عروسی بخرین اول خونه رو تکمیل کن بعد عروسی بعد خریداا غیر مهم خونه با کادوها 

خوب یا قرض بکیرین یا یه سری از وسایل نخرین بعد عروسی بخرین اول خونه رو تکمیل کن بعد عروسی بعد خریداا ...

عزیزم همه درگیر مشکلات زندگی خودشونن می میاد دک ب ما پول قرض بده

عزیزم همه درگیر مشکلات زندگی خودشونن می میاد دک ب ما پول قرض بده

منظورم قرض کوتاه مدت مثلا یک ماهه کادوها  رو که گرفتید  پس بدید البته حق با شماست همه درگیر مشکلات خودشونن...ان شالله کارات درست میشن ...