2777
2789
عنوان

خونه

209 بازدید | 24 پست

سلامی دوباره😂بازهم بحث خونه 

اقا همونطورک گفتم عقدیم و در حال خونه ساختن پول طاق رو نداریم و قرار بود برج ۸عروسی بگیریم بریم خونه خودمون ولی شرایط بد شده الان مادرشوهرم میگه من طلاهامو میفروشم برین خونه بگیرین عروسی بگیریم ولی ازونجایی ک ما خیلی قسط داریم نمیتونیم اجاره بدیم گفتم شما پول طلاهاتو بده واسه سقف ما هم میریم زیر زمینتون تا خونمون ساخته شه ب نظر شما اشتباه کردم ؟اونا هم گفتن عروسی بگیرین برین زیر زمین وسیله هم نچین تا خونه خودت ک تکمیل شد اخه وسیله دارن خودشون 

عروسی کن برو زیر زمین یه مدت وسیله هاتم نبر تا خونت حاضر شه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی میتونی وسایل هاتو از کارتون در نیاری ایشالله خون خوت بچینی 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
اره فقط از حرفای فامیل بدم میاد ک رفت دختره تازه عروس تو زیر زمین و فلان

ولشون کن حرف درهرصورت هست . مهم اینکه بعده ی مدت میری خونه خودت نه مستاجری 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
خوب عزیزم یکم دیرتر عروسی کن که یکباره بری تو خونه خودت 

عزیزم الا دوساله عقدم مادرشوهرم اینا بد میدونن عروس زیاد عقد بمونه بعدم میگن عروسی بگیرین دگ اگ عروسمون باردارم بشه حرف پشت سرمون نیست

ینی بد نیس عروس بره زیر زمین 😂

نه بابا شام و نهارم همش این ور اونورین تو هزینه عروسیتم عاقلانه صرفه جویی کن باز خدا رو شکر میری خونه خودت بعد یه مدت 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
ولشون کن حرف درهرصورت هست . مهم اینکه بعده ی مدت میری خونه خودت نه مستاجری 

اره ولی خیلیا میگن عروسی فقط مزش ب اینه ک دیگه بعدش تو خونه ی خودتی و با وسایل نو اشپزی میکنیو فلان 

اره ولی خیلیا میگن عروسی فقط مزش ب اینه ک دیگه بعدش تو خونه ی خودتی و با وسایل نو اشپزی میکنیو فلان& ...

اره خب اینم هست ولی خب قرارنیس دائمی باشه که یه مدته . 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
نه بابا شام و نهارم همش این ور اونورین تو هزینه عروسیتم عاقلانه صرفه جویی کن باز خدا رو شکر میری خون ...

اره مادرشوهرم گفت خواستی واست گاز میارم خودت درست کن نخواستی هم بیا بالا حالا میخوان سرویس چوبم بگیرن نمیدونم واسه خرید اونم صرفه جویی کنم یا ن چون فقط پای داماد یخچال و سرویس چوب بود حالا نمیدونم استیل بردارم مبل یا راحتی