2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیکارت میکنن خونوادت؟؟

مامانم كه هركاري بكنم ميگه زشته:|مثلا اگه لباس زيرمو بزارم تو حموم تا برمو بيام بشورم دوا ميكنه كه زشته و اينا منم بد پريود ميشم تو اون شرايطم خيلي اذيت ميشم مامانم اصرار داره كه كسي نبايد بفهمه

بابامم كه همش زانوي غم بغل گرفته هركاري ما بهوايم بكنيم ميگه نه به خدا افسردگي گرفتم وگرنه نميومدم اينجا اعصاب ديگرانو خورد كنم ميدونم همه مشكل دارن به اندازه خودشون😔

عزیزم درد دل چیز خوبی است شاید سخت گیر باشه ولی خوبی تو رو می خواد

آخه تا اين حد؟من خودم مانتو بلند ميپوشم نمازو اينامم سرجاشه ختم قرآنو اينام شركت ميكنم يعني واقعا قبول دارم ولي بابام كافيه بخوام از خونه برم بيرون شماره هزار تا از دوستامو ميگيره تا دم دره جايي كه قراره بريم باهام مياد دوستامم ميبينه به مانتوو لباسمم صد بار گير ميده

البته اينا يه بخش گذراييه

آخه تا اين حد؟من خودم مانتو بلند ميپوشم نمازو اينامم سرجاشه ختم قرآنو اينام شركت ميكنم يعني واقعا قب ...

عزبزم از این باباها خیلی زیاده من که تجربه بابای بدی نداشتم صبر مهمه  تک دختری 

لج نکن باهاش به حرفهاش گوش بده شاید ببینه که تو اهمیت بهش میدی بفهمونش که تو دختر حرف گوش کنی می خواهی جای بری نذاشت نرو تا بدونه که تو حرف گوش کنی  تا چند وقتی همین جوری باش بعد خوب میشه فکر میکنه سر خود میشی برای همین سخت گیره 

غم غصه آدم رو پیر میکنه ولی اگه یه چیز کوچیک هم خوشحالت میکنه بازم امید وار باش  خدا خیلی بزرگه ...

😔😔دارم يه فكرايي ميكنم كه خودمو شاد نگه دارم واقعا پير شدم

عزبزم از این باباها خیلی زیاده من که تجربه بابای بدی نداشتم صبر مهمه  تک دختری

آخه مشكل اينجاست همش تو خونست همشم ناراحته واقعا برا من سخته ببينم اينارو حالا يه اتفاقايي افتاده تموم شده بابام هنوزم كه هنوزه غصشونو ميخوره خميده شده اصن به خودش نميرسه پا دردو همه چي واقعا ميبينم اينارو دلم ميخاد اصن نباشم رو رمين

بزرگتر بشی بعد میفهمی چقدر برای هیچی زجر کشیدی 

آره ولي اينكه ميبينم اينجوري جلو جشمم داره از دست ميره خب ناراحت ميشم

هم مارو اذيت ميكنه هم خودشو سر مسائل كوچيك

عمر هممون داره همينجوري به باد ميره😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز