2777
2789

یه لاک هست داروخانه تلخ بخر بزن رو ناخن تا دستشون میره دهنشون مزه زهر مار اون عادتو از سرش میندازه😊

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

نزار بجوه....من از بچگی عادت کرده بودم ناخن میجویدم☹️...هنوزم میجوم...اگه عادت کنه ناخناش بد میشه...من ناخونام عنقد جویدم، ناخونام خیلی بدشکل شدن☹️🍷

•|خونـ اشامـها همیشهـ ارامـ و بیـ سر و صدا هستند•••یکـ نصیحتـ مواظبـ پشتـ سرتـ باشـ |•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزار بجوه....من از بچگی عادت کرده بودم ناخن میجویدم☹️...هنوزم میجوم...اگه عادت کنه ناخناش بد میشه... ...

تاحد امکان نمیزارم چون خودمم خیلی بدم میاد از این عادت ولی بدتر میکنه 😕😕😕😕

تاحد امکان نمیزارم چون خودمم خیلی بدم میاد از این عادت ولی بدتر میکنه 😕😕😕😕

همون لاکی که دوستمون گفتن از داروخونه بگیر ایشالله که دیگه نمیکنه اینکارو😊

•|خونـ اشامـها همیشهـ ارامـ و بیـ سر و صدا هستند•••یکـ نصیحتـ مواظبـ پشتـ سرتـ باشـ |•
واقعا همچین چیزی هست؟اسمش چیه؟ضرر نداره؟

نه برای بچه هاست برو داروخانه بگو برای جویدن ناخن خودشون میدن ماهم برای خواهرزادم گرفتیم از سرش افتاد

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

ناخن جویدن از اضطرابه شاید از یچی ترسیده 

دور ناخنشو با مرطوب کننده نرم کن هر بارم خواست ناخن بجوه دستشو از دهنش در بیار با یچی مشغولش کن ولی اصلا به روش نیار بذار کم کم یادش بره عادته باید ترک بشه