2777
2789
عنوان

تکونای جنین😍😍

275 بازدید | 49 پست

همین چند لحظه پیش تاپیک زدم،ک تکون حس نمیکنم و واضح نیست

ولی الان نینیم چندین بار لگد زد،اینبار مطمئنم نی نی بود😍😍😍😍خیلی حس خوبی بود😍😍

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

اوخی‌ای‌جان

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوش بحالت منتازه فهمیدم باردارم،الان چندماهته؟

انشالله ب سلامتی عزیزم

چندروز دیگ پنج رو تموم میکنم

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
خداروشکر عزیزم منم زیاد اینجوری میشم اما همون موقع نی نی تکون میخوره یروز گفتم همش منو نگران میکنی ب ...

اخه من تا الان ی چیزایی مث حباب حس میکردم ک مطمئن نبودم نی نیه

حدود بیست دیقه پیش تاپیک زدم ک نگرانم

ولی یهو  بعدش خودشو ثابت کرد😍

اخه من تا الان ی چیزایی مث حباب حس میکردم ک مطمئن نبودم نی نیه حدود بیست دیقه پیش تاپیک زدم ک نگران ...

وقتی میخوای تکوناشو حس کنی رو پهلو دراز بکش تکوناش دقیق متوجه میشی من نی نی رو نوازش میکنم لگدمیزنه

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
وقتی میخوای تکوناشو حس کنی رو پهلو دراز بکش تکوناش دقیق متوجه میشی من نی نی رو نوازش میکنم لگدمیزنه

عزیززززدلم😍😍😍

چشم ممنون😍

من اولین بار که حس کردم رفته بودیم ازاین تاتر موزیکالا اونجا خیلی سروصداست دیگه اونا میرقصیدن یهو ...

عزیزززم😍😍😂😂😂قریه😃😃😁😄