2777
2789
عنوان

تکونهای جنین

142 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

همتون بیاین بگین چند هفته بودین ک نی نیتون تکون خورد؟

اخه من ۲۰هفته و س روزمه ولی هنوز حس نکردم،البته بعضی وقتا زیر نافم انگار ی چیزی تکون میخوره مثل حبابه ولی بازم شک دارم ک نی نیم باشه😅

جفتم قدامیه و میدونم دیرتر حس میشه ولی بازم استرس دارم،هرچی میدونید بگین لطفا😘😘😘

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم قدامیه داخل ۲۲ هفته هستم تازه دارم یکم حس میکنم از دیروز تا حالا اونم شاید در حد توهم باشه😕

اخه ادم گیج میشه،نمیدونه واقعا نینیه یا ن

استرس هم گرفتم انقدر ک همه گفتن شونزده هفته و سیزده هفته و... تکون خورد

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

من هفته 23هستم دکتر پرسید حرکتش چطورهچطوره. گفتم اصلا تا حالا حس نکردم. وقتی میخواست ضربان قلب و بشنوه دو بار زیر دستش حرکت کرد. دکتر به من گفت من حرکتشو دارم میبینم اما من اصلا حس نمیکنم 

جنین پسر خیلی دیر حرکت میکنه من خودم اواخر۵ تکوناشو حس کردم

اخه منم ی هفته دارم تا پنجو تموم کنم،پس بنظر شما دیر حس میشه و طبیعیه؟

اخه ادم گیج میشه،نمیدونه واقعا نینیه یا ن استرس هم گرفتم انقدر ک همه گفتن شونزده هفته و سیزده هفته ...

اونا توهم میزنن

دکتر من میگه زیر ۲۰ هفته امکان نداره حرکت حس بشه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
من هفته 23هستم دکتر پرسید حرکتش چطورهچطوره. گفتم اصلا تا حالا حس نکردم. وقتی میخواست ضربان قلب و بشن ...

عاخخخخی عزیززززم

پس احتمالا چون ما بچه اوله تجربه نمیکنیم

من اونموقع ک هجده هفته بودم پرسیدم از دکتر،گفت شما بارداری اولته،ممکنه متوجه نشی

از 19هفته و یه روز مثل نبض حس کردم. با جفت قدامی...ولی دوستم چربی شکمش زیاد بود، خیلی کم متوجه تکونا ...

اخه منم اصلا شکم ندارم

ی چیزایی مث حباب حس میکنم،ک تا دست میزارم روی شکمم، میره ی سمت دیگ و مث حبابه ک میترکه

اونا توهم میزنن دکتر من میگه زیر ۲۰ هفته امکان نداره حرکت حس بشه

اره بخدا 

میان میگن‌،استرس میدن

اخه یازده هفته و سیزده هفته خیلللی زوده