2821
2789
عنوان

دعام کنید خیلی

53 بازدید | 5 پست

سلام دوستای عزیز برام دعا کنید دوساله تحمل کردم .من با یه پسر نامزد کردم کس وکاراش کاری کردن بهم زدم ولی هیچ وقت نگفتم خانوادش حرفی زدن یا کاری کردن چون عادت ندارم که بخام بد کسیا بگم ولی خواهرش استوری هایی میگذاره الان دیگه گذاشته دختری که خودشا ب داداشم چسبونده خودشا زرنگ فرض کرده خونوادش امدن دستشا رو کردن ننگ از این بالا تر .خطاب ب فامیلا نوشته بخدا دیگه تحمل ندارم چرا ایکارارا میکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من برات صلوات فرستادم،توام واگذار کن ب خدا

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘

چه بی شعور و بدبخته که استوری گذاشته واسه این چیزا.. بذار تا ما تحتش بسوزه. اتفاقا لجشونو درار حالا که انقد می سوزن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792