2821
2789
عنوان

داغونم

134 بازدید | 15 پست

من الان تو قطارم دارم میرم مشهد پابوس آقا اما حال دلم داغون شدم مثل یه دختر بچه که به خاطر گم کردن عروسکش  گریه میکنه دلم داره گریه میکنه داره بهونه میگیره برای خواستگاری که دوستش داشتم برای کسی که وقتی دو ماه بعد دیدمش مثل تمامیارباب رجوع هام باهام برخورد کرد دلم معجزه آقا رو میخواد حالم داغونه دلم میخواد اگر بهش نمیرسم بر نگردم شهرم برای همیشه بمیرم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بسپار به قسمت

دوستش دارم اون موقع نفهمیدم فقط میخواستم نشون بدم روی خط قرمزم چقد  جدیم من نمی خواستم بره من بودنش رو میخوام

خب خواستگار رو ردش کردی   زدی خوردش کردی    حالا انتظار داری  حلوا حلوات کنه           خب بنده خدا رسمی با خانواده اومده جلو   ردش کردی  دیگه

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
دوستش دارم اون موقع نفهمیدم فقط میخواستم نشون بدم روی خط قرمزم چقد  جدیم من نمی خواستم بره من ب ...

چقدر بعضی دختر ها  تو یه سن  درگیر خریت میشن         این چه کاری بود کردی

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
خب خواستگار رو ردش کردی   زدی خوردش کردی    حالا انتظار داری  حلوا حلوات کنه &nb ...

پشیمونم کاش یه فرصت داشتم برای خریتم بهش گفتم حساسم اشتباه کردم😭😭😭

پشیمونم کاش یه فرصت داشتم برای خریتم بهش گفتم حساسم اشتباه کردم😭😭😭

دوست عزیز     خدا هرکاری بخواد میشه   خیلی ها هم با دعا خواستن و شد          ولی اگه منطقی باشیم    اون قضیه تموم ه
بهتره فکر رو از ایشون برداری تا کیس های بهتری ان شالله سراغت بیان

میشه بگی سر چی ردش کردی که الان پشیمونی        چجور پسری ه که الان پشیمون شدی ؟

دوست عزیز     خدا هرکاری بخواد میشه   خیلی ها هم با دعا خواستن و شد     &nb ...

میدونم همین ناراحتم میکنه کاش خریت نکرده بودم این دل لعنتیم بدجور بهونه میگیره

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز