2777
2789
عنوان

ارایش و تیپ

330 بازدید | 25 پست

سلام من تو خونه خجالت میکشم لباس خواب بپوشم ی ارایش کنم برا شوهرم بچه هم ندارم خودم بیس سالمه سوهرم بیست و نه خیلی اذیت میشم چیکار کنم منم دوس دارم اونطوری ک شوهرم میخواد باشم خب چیکار کنم این عادت بدو بزارم کناذو خجالت نکشم یک سال باهم دوست بودیم و الان شش ماهه ازدواج کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رقص     یعنی همه زنا پیش شوهرشون میرقصن؟

وقتی خودم میتونم واسش قر و عشوه بیام چرا ک نه حتما باید تو اینستا و این ور اون ور ببینه اینارو؟

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
یسالم دوست بودین الان خجالت میکشی؟حتما برااینه که قبلنام ارایش نمیکردی...

چرا قبلا ارایش میکردم ولی فقط بیرون میخواستیم همو ببینیم از وقتی تو ی خونه ایم اینجوری شده

دیگه آدم مگه از شوهرش خجالت میکشه     تا حالا من از این چیزها نشنیده بودم            شما با شوهرت رابطه داری و ازش خجالت هم می کشی ؟  
چه چیزهای عجیبی من دارم می شنوم این روزهاااا    بخدا
زن باید توی خونه بی حیااااای بی حیا باشه         حیا برای بیرون خونه است

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

منم این مشکل رو مثل شما داشتم. به تازگی با یه اپلیکیشن آشنا شدم که کلی کارشناس توی حوزه های مختلف داره که خیلی سریع پاسخ ادمو میدن از کارشناس مشاور خانوا شون راهنمایی خ استم و اونم خیلی سریع راهنماییم کرد. اسم اپلیکیشنش بپرس هست و میتونیم جواب خیلی از سوالاتمون رو از کارشناساش بپرسیم. به نظرم شما هم برو این اپ رو نصب کن و مشکلت رو برطرف کن