2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد ک بیرنگ میشه و تمدید میخواد سخته

اگه چند ساله بود خوب بود

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
من بن مژه زدم شنیدم خط چشم پخش میشه یا رنگش عوض میشه

بن مژه هم قشنگه 

از بس خط چشم بلد نیستم و هروقت میکشم میریزه کلافه شدم میخام داعمیش کنم

کاربری قبلی ام رمز ورودم یادم رفته😂mahzadsh

عزیزم اینکار نکن پشیمون میشی مثل من و بعدا فایده نداره اون موقع هرچی گفتن گفتم ن درست کردم اول خوبه بعد ازچشمت میوفته شاید دوستداشته باشی بعضی وقتا ساده باشی یا اصلا مدش نمونه ولی دیگه نمیتونی کاریس کنی حالا بماند عوارض و التهاب چشم اینا بنظر من مردا هم سادگیو بیشتر دوستدارن تا زیبایی ک به تاتو به دست بیاد هر چند زیبا هم نیست اصلا مصنوعیه حالا تصمیم با خودت مژه بکار پیش ی ارایشگر حرفه ای ولی تاتو اشتباه محض من تجربه خودم گفتم نارحت نشی گلم

عزیزم اینکار نکن پشیمون میشی مثل من و بعدا فایده نداره اون موقع هرچی گفتن گفتم ن درست کردم اول خوبه ...

مرسی عزیزدلم ممنون از نظرت🙏🏻

کاربری قبلی ام رمز ورودم یادم رفته😂mahzadsh
بن مژه هم قشنگه  از بس خط چشم بلد نیستم و هروقت میکشم میریزه کلافه شدم میخام داعمیش کنم

اره قشنگ میشه مخصوصا به کسایی که میاد همیشه روی چشم باشه خوب میشه.. لازمم نیست دایم ارایش کنی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای