حانیهجووون مدیر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 95 عنوان نظر سنجی | مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 20 پست سفر برام تبریز ،شمال یا کیش???? قربون خدا جونم بشم من 1398/05/04 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nina_73 عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 543 بقیه لطفا میدونم آنلاینین تبریز که شهره...شمال هم که همیشه میشه رفت.. بنظرم کیش وَ از یه جایی به بَعد سعی کردم شآد باشم 🌸
حانیهجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 95 تا به الانتبریز ۱۰شمال ۴کیش ۳ قربون خدا جونم بشم من
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10621 من پارسال این ماه رفتیم شمال انقدر شرجی بود مریض شدمیاکیش برو یاتبریز مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
حانیهجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 95 من پارسال این ماه رفتیم شمال انقدر شرجی بود مریض شدم یاکیش برو یاتبریز احترام میذارم به نظرت قربون خدا جونم بشم من
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10621 احترام میذارم به نظرت ممنون خانمی مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه