2777
2789
عنوان

حتما که باشگا بدنسازی میرن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 50 پست
سخت نیست.زیادم نمیشه پولش.زیر200 میشه.مغزهارو ک هم عطاری داره هم اجیل فروشی.از هرکدوم 100گرمش میشه ن ...

اون پودر مالت چی بود که گفتی آنوقت خودت چاق شدی با اینا‌؟ یعنی فقط همیناس چیز دیگه ایی نمیریزی اگه هست میشه دقیق بهم بگی لطفا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یعنی با این چیزا که خودت درست کردی تغییری کردی

نه اینو ک من واسه مکملم درست کردم من با این برنامه  15ک اضافه کردم.ولی باید هرروز حداقل تا3ماه انجام بدی.زیاد نیست کم حجم ولی پر کالری.اون موادی ک گفتم رو تو این معجون بریز.همراه با شیر موز بستنی وانیلی.الان میذارم برنامه رو.چاق شدی منم دعا کن.

این برنامه رو خودم درست کردم.

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
اون پودر مالت چی بود که گفتی آنوقت خودت چاق شدی با اینا‌؟ یعنی فقط همیناس چیز دیگه ایی نمیریزی اگه ه ...

مالت جو انگار ویتامینو جذب میکنه ولی ب سختی پیدا میشه.من اره همین موادو تو شیر موز میریزم .گاهی بستنی هم میریزم.بستگی ب جیبم داره.هر دفه دو تا قاشق.ولی حداقل روزی4لیوان بخور.همراه با اون برنامه ک دادم.من از43رسیدم ب57.میخوام ادامه بدم تا65برسم.

نه اینو ک من واسه مکملم درست کردم من با این برنامه  15ک اضافه کردم.ولی باید هرروز حداقل تا3ماه ...

ممنون عزیزم حتما دعات میکنم خداکنه نتیجه بگیرم میشه چیزایی که واسه مکملت درست میکنی دقیق بهم بگی شرمنده بخدا انقد سوال میکنم

ممنون عزیزم حتما دعات میکنم خداکنه نتیجه بگیرم میشه چیزایی که واسه مکملت درست میکنی دقیق بهم بگی شرم ...

نه عزیزم اشکال نداره بپرس.من درد لاغری رو کشیدم میدونم چی میگی دوست دارم ب همه لاغرا کمک کنم.هروقت سوال داشتی بپرس.ولی حتما تا سه ماه دامه بدی.

ممنون عزیزم حتما دعات میکنم خداکنه نتیجه بگیرم میشه چیزایی که واسه مکملت درست میکنی دقیق بهم بگی شرم ...

جوانه گندم .جوانه جو.

مغز بادام هندی.زمینی.درختی.کنجد.انجیر خشک.پسته.فندق.

پودر سفیده تخم مرغ.پودر اب پنیر.

من خودم سویق گندم وپودر سنجد وشیر خشک ونشاسته ذرت هم اضافه کردم.

جوانه گندم .جوانه جو. مغز بادام هندی.زمینی.درختی.کنجد.انجیر خشک.پسته.فندق. پودر سفیده تخم مرغ.پودر ...

آنوقت همه اینا رو قاطی آب میکنی؟ یعنی تو مکملا هم همین چیزاس؟

عزیزم من خودم سالهاس باشگاه میرم و بدنسازی کلر نیکنم... اما خواهرانه توصیه میکمم مکمل استفاده نکن . ...

پروتیین وی هم عوارض داره؟

اجنبی که فقط روس و بریتانیا نیست.هر کسی که برای غارت ایران تفنگش را بر سر من و شما گرفته ،تا آزادی فراموشمان شود اجنبی است!
آنوقت همه اینا رو قاطی آب میکنی؟ یعنی تو مکملا هم همین چیزاس؟

چن بار توضیح دادم ک.اینا همه رو اسیاب کن بریز تو یه شیشه.هر دفه دوتا قاشق تو شیر موز بریز.نه تو اب

موادی ک تو شیر موز میریزی بستگی ب خودت داره.من این موادو ک ریختم همشون پروتئین دارن.واسه بدنسازی عالی.حالا اگه پولش رو داری ک همه روبریز.واسه سری اول از هرکدوم ک گرونه صد گرم بخر.مثلا نشاسته ذرت کیلو8تومنه.خب نیم کیلو با موادت قاطی کن.یا پودر اب پنیر14ت.ولی مثلا سفیده تخم مرغ کیلو130شما اندازه 250گرم بخر.بستگی ب خودتون داره.مثلا جوانه گندم کیلو ده تومنه.250گرمش بریز.

عزیزم اول اینکه نظر مربیت محترمه ولی اگه از من میشنوی اصلا از مکمل استفاده نکن. هم خیلی عوارض داره که ناباروری یکیشه. بعدشم تاثیرش موقته ورزش رو بذاری کنار هم لاغر میشی هم پوستت شل میشه چون یه حالت بادکرده بهت میده نه عضله ساز. به نظرم صبر پیشه گیر و در دراز مدت به وزن ایده آلت برس

خدایا خیلی خسته ام.کاش درکم کنی