2777
2789
عنوان

حتما که باشگا بدنسازی میرن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم‌ باشگاه میرم ولی اصلا از این مکملا نمیخورم خودم درست میکنم.پودر سفیده تخم مرغ+سویا +پودر اب پنیر.جوانه گندم .جوانه جو.پودر مالت جو.+انواع مغزها.مثل پسته بادام ها.کنجد.همه رو اسیاب میکنم .ازه کدوم 100گرم.قبل وبعد تمرین میریزم تو شیر موز.حالا خواستی میتونی شیر خشک هم اضافه کنی

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
عزیزم منم‌ باشگاه میرم ولی اصلا از این مکملا نمیخورم خودم درست میکنم.پودر سفیده تخم مرغ+سویا +پودر ا ...

اوه خب سخته همه این چیزا رو بگیرم درست کنم که مثلا چجوری باید پودره سفید تخم بکیری

۴۱😔قدمم ۱۶۵

متاهلی؟؟منم لاغربودم الان خوبم میترسم چاق بشم.مجرد بودم دنبال داروگیاهی کپسول چاقی بودم ترس هم داشتم دیگه نخوردم الان روزب روز دارم خوش اندامترمیشم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
متاهلی؟؟منم لاغربودم الان خوبم میترسم چاق بشم.مجرد بودم دنبال داروگیاهی کپسول چاقی بودم ترس هم داشتم ...

اره متاهلم ولی تغییر نکردم تازه دارم روز به روز لاغرترم میشم

اوه خب سخته همه این چیزا رو بگیرم درست کنم که مثلا چجوری باید پودره سفید تخم بکیری

سخت نیست.زیادم نمیشه پولش.زیر200 میشه.مغزهارو ک هم عطاری داره هم اجیل فروشی.از هرکدوم 100گرمش میشه نهایت20,ت.جوانه گندم وجو عطاری.پودر سفیده واب پنیر هم لوازم قنادی واینا ک لوازم اولیه شیرینی میفروشن.  میتونی نشاسته ذرت هم بخری.درمورد همه اینا ک گفتم تو نت خودت مطالعه کنی .همشون واسه بدنسازی خوبه.

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞