2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

51 بازدید | 7 پست

شوهر من اصلا هیچی به من نمیگه کجا میره و کی میاد در مورد کاراش باهام حرف نمیزنه اصلا . سرختنه پسرم اصلا بهم نگفت نوبت گرفته فقط زنگ زد گفتدمن مطب دکترم بیارش . حتی واسه خونه هم نه بهم گفت نه نظرمو خواست عقط یه شب اومد گفت خونه دیدم قولنامه کردم واسه اجاره بهدش منو برد خونه هم داغونه کابینتاش اصلا جا ندارن تمام لوازم اشپزخونم رو اوپنه قابله تو کابینتا نمیره حالا دیگه فکرشو بکنین . دستشوییش قبلیا نمیدونم چه کار کردم شستن اب ریخته بیرون فلز چهارچوب در زنگ زده اب زرد همینطور ریخته پایین رو سرامیکا یعنی وقتی دیدمش حالم دگرگون شد اصلا تو دلم نرفت امسال باید جابه جا شیم گفتم منو نبری خونه رو ببینم پامو تو اون خونه نمیذارم فقط گفت تو این حرفا رو از کجات میاری😐 امروز رفتم تو دیوار خونه ها رو برای اجاره ببینم یه خونه نوساز خوشگل رهن ۴۵ میلیون بهش که نشون دادم فقط گفت تو لازم نیس برای تو تو دیوار برگردی دنبال خونه حتی نخوند ببینه امکاناتشو خیلی ناراحت شدم چه کار کنم با این مرد😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخلاقشه دیگه نظر زن مهم نیس براش تو هم کارایی ک دوس نداره بکن بعدش بگو تو دخالت نکن تا بفهمه😑

خیلی ماراحتم . امروز کلی گشتم تو دیوار دو سه مورد خوب پیدا کردم ولی انگار نه انگار 

خیلی ماراحتم . امروز کلی گشتم تو دیوار دو سه مورد خوب پیدا کردم ولی انگار نه انگار 

براش بنویس بگو ک من می‌خوام از صبح تا شب تو خونه باشم اگر دوست نداشته باشم افسردگی میگیرم زن خوبی نمیشم ی جوری قانعش کن !اگر جواب نداد. دیگه بیخیال مستبده

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
براش بنویس بگو ک من می‌خوام از صبح تا شب تو خونه باشم اگر دوست نداشته باشم افسردگی میگیرم زن خوبی نم ...

واقعا هم همینطوره این خونه رو دوست ندارم دست و دلمم به کار نمیره توش همش بهم ریخته اس😑