zhrk مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 621 عنوان من چیکار کنم 149 بازدید | 10 پست حالم خوب شه همش حالم بهم ریختس هیچی ارومم نمیکنه با خونوادم همش درگیرمم بیرون میرم همش ناراحتم چه با دوستام ج خونواده چیکار کنمم از این وضعیت بیام بیرون 1398/05/04 | 16:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهره۶۸ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2336 19 معلومه مجردی....آدم وقتی مجرده قدر خانوادشو نمیدونه صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
zhrk مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 621 معلومه مجردی....آدم وقتی مجرده قدر خانوادشو نمیدونه چ ربطی داره اخه من باهمه درگیرم اعصاب خوردم باعث میشه مامانم بم بپره ک من باز کوتاه میام
mrhelp عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 960 آدم وقتی نمیدونه چرا کلافه است امکان داره هر کار اشتباهی انجام بده.بهت پیشنهاد میکنم مطالعه کنی.میتونی با کتاب برادران کاراموزوف نوشته داستایوفسکی شروع کنی.هم رمانه هم یکی از برترین کتاب های دنیا😊 مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"
زهره۶۸ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2336 چ ربطی داره اخه من باهمه درگیرم اعصاب خوردم باعث میشه مامانم بم بپره ک من باز کوتاه میام خوب ما هم همین روزا رو گذراندیم....یاد همون روزا میفتیم....قدرشونو بدون پدر مادر گنجیه که تا آخر دنیا مثلش پیدا نمیشه صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 چ ربطی داره اخه من باهمه درگیرم اعصاب خوردم باعث میشه مامانم بم بپره ک من باز کوتاه میام برو روان شناس ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
zhrk مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 621 آدم وقتی نمیدونه چرا کلافه است امکان داره هر کار اشتباهی انجام بده. بهت پیشنهاد میکنم مطالعه کنی. ... اوهم