2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم...😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 55 پست

در کل بچه میره دنبال زندگیش و تنهامون میزاره پس فرقی نمیکنه دختر باشه یا پسر. هردوتا هم مشکلات خودشونو دارن و فقط غصه و فکر و خیالشون میمونه واسه پدر و مادر. حالا خوباش که ماها بودیم چه گلی به سر پدر مادرمون زدیم بیچاره ها فقط زحمت مارو کشیدن و ما غر زدیم. بچه کافیه به دنیا بیاد همون لحظه مهرش به دل هردوتون میفته پس فکر الکی نکن و از دوران حاملگیت لذت ببر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیل تفکرتون چیه؟ خودتون مونث هستید!

نمیدونم خودمم اخلاق های پسرونه زیاد دارم همه میگن لاتم خخخخخ...و به خاطر دختربودنم خیلی عقب افتادم از همه چی..داداشم ۶سال از من کوچیکتر و استعداد خیلی کمتری از من داره ولی ازمن موفق تررر خیلی زیاد

نمیدونم خودمم اخلاق های پسرونه زیاد دارم همه میگن لاتم خخخخخ...و به خاطر دختربودنم خیلی عقب افتادم ا ...

بنظرم اصلا ربطی به جنسیت نداره

مهم میزان تلاش و نوع تربیت فرزندتونه

یه دختر قوی بهتر از یه پسر وابسته ست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه نمیدونم طبق گفته اطرافیان و حس خودم و جدول چینی گفتم

با این حدس و گمان ها نمیشه مطمئن گفت که دختره.

منم همه میگفتن تابلو دختر داری،ماما گفت صدای قلبش میگه نو و نه درصد دختره،دکتر گفت آزمایش میگه دختره و شک نکن.ولی پسر شد.با اینکه ما دختر دوست داشتیم ولی خدارو شکر پسرم خیلی خوب و آرومه.

خدا بهتر میدونه به کی چی بده.

با این حدس و گمان ها نمیشه مطمئن گفت که دختره. منم همه میگفتن تابلو دختر داری،ماما گفت صدای قلبش می ...

منم دکتر از صدای قلبش گفت پسرررررر ولی حس خودم چی؟؟؟خودت حس میکردی بچه ات چیه؟؟؟از استرس فردا و تعیین جنسیت دلپیچه گرفتم

بنظرم اصلا ربطی به جنسیت نداره مهم میزان تلاش و نوع تربیت فرزندتونه یه دختر قوی بهتر از یه پسر واب ...

ولی جنسیت توکشور ما مهمه...از رانندگی که ساده تر نداریم..ببین چقدر جنسیتیه

ولی جنسیت توکشور ما مهمه...از رانندگی که ساده تر نداریم..ببین چقدر جنسیتیه

مهم باشه

شما نبابد تسلیم باشیذ

اینجوری فکر میکنم دارید خودتونو راحت میکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم چی شد رفتی سونو

آره خخخخ ...به شوهرم که گفته بودم دختررر اونم رفته بود خونه به مامانش اینا گفته بود بعدش فردا اونجابودم بهم تبریک گفتن که دختر دارشدی و اینا...شوهرم ناراحت بهم محل نمیداد الکی بش گفتم از آزمایشگاه بهم زنگیدن گفتن آزمایشات مشکل دار یه بار دیگه بیا میخواستم عذاب وجدانش بدم بعدم رفتم سونو در کمال ناباوری گفت پسرررر!!!منم یه دسته گل ابی گرفتم بردم خونه مادرشوهرم!!!هیچی دیگه فقط دکتر گفت یه لکه سفید روقلبش که نگرانم کرد البت گفت مشکلی نیس