2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم...😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 55 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه اولم...راستش هردومون اهل بچه نبودیم !همه اطرافیان خیلی اصرار داشتن منم هرماه که اقدام میکردیم رو ...

چرا کلافه؟

دختر بودنش چه اشکالی داره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
متاسفم برای همچین مردایی

شاید خیلی هم مقصر نباشن شوهر من خیلی روشنفکره ولی دلش پسر میخواست چون خیلی بچه دوست داره می گفت دلم میخواد همه جا با خودم ببرمش خودم الگوش باشم همه جا با هم بریم دریا استخر باشگاه

انگار دلش میخواست یه بار دیگه با بچش زندگی کنه که همجنس خودش باشه

البته الان بچم دختره و همسرم عاشقشه ولی فک کنم اگر با دخترم بریم خرید و استخر و اینا همسرم احساس تنهایی کنه 😄

اتفاقا منو و شوهرم خیلی دختر می خو استیم خدا ۲ تا پسر داد و قسمت نکرد.نمی دونم چرا همه ناشکر و ناراض ...

منم واقعا نمیدونم سرکارم ۵نفربارداریم همشون پسرن ولی مال من...

قدیما تفکرات سطحی بود و فکر میکردن فقط پسره که باغث بقای خاندان میشه فکر میکردم خیلی وقته این افکار ...

بازم هنوزم نميدونند جنسيت دست مرده

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  

خب اینم یه جور سلیقه هست یکی پسر بیشتر دوست داره یکی دختر نمیشه تواین ایراد گرفت اما اگه حتی مخالف علاقه اشم شد نباید ناراحت بشه وباز باید خداروشکر کنه که بهش بچه داده 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خودتون نازاضی هستین بحث همسر نیست..

اما خودتونم مونث هستین

به اینم توجه کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
متاسفانه چی؟؟؟

یه نوع بیماری نادر داره ک  نوعی کم هوشی داره طفلی؛؛البته دور از جون بچه ی شما منظورم سلامتی مهمتره کلی خرج دوا درمانش کردن

کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان
شاید خیلی هم مقصر نباشن شوهر من خیلی روشنفکره ولی دلش پسر میخواست چون خیلی بچه دوست داره می گفت دلم ...

شوهر شما استثناست عزیزم بیشتر افراد هنوز ذهنشون قدیمیه 

من خودم دو تا خواهر دارم برادر ندارم بابام خیییلی دوسمون داره و مثل رفیقیم اما بازم فامیل به پدر مادرم نیش و کنایه میزنن هنوزم 

من از این تفکر متنفرم 

الانم ازدواج کردم خانواده شوهرم این تفکر رو دارن البته خداروشکر شوهرم اینطور نیست و براش فرقی نداره

🥰😍😍😉🙃

تو ک هنوز سونو ندادی ..چرا اینقدر ناراحتی !!!!!

بذار سونو بدی 100 درصد مشخص شه دختره بعد باهم بشینین عزا بگیرین 

دخترا چقد بیچاره ان 😒

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
ودروغ چرا خودم هم دختر دوست ندارم

دلیل تفکرتون چیه؟

خودتون مونث هستید!