2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 72 پست

فقط کامنتاتون😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تویم شوخی شوخی بزنش ینی واقعن زورت ب همین کارم‌نمیرسه من دوستم شوخی شوخی شوهرش زد توگوشش اینم شوخی ...

خوبه شوخی شوخی نکشتن همو😐

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عين شوهر من يه بار حسابي خودت بزن به كولي بازي ببخشيدا البته يه بار تو اسنسور بوديم همينحوري شوخي دستشو گرفت من نتونم بيام بيرون منم حامله در نزديك بود بخوره به شكمم اينقدر داد زدم اخرشم خودم و زدم به غش و حال بد بدجور ترسيد از سرش افتاد توام يه بار شوخي شوخي جديش كن بترسه ديگه تكرار نكنه

فقط کامنتاتون😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

همه یه پا نینجاییم اینجا

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بزار بخابه چنان گازی از بازوش بگیر تا برق از سرش بپره😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بقول شوهرم ازدوست داشتنه زیاده....منکه نتونستم ترکش بدم،الانم حامله ام یعنی دااااغونما فقط گاز میگیره و یهویی میزنه،منم جیکم درنمیاد تا میگم دخملمون دردش میاد ولم میکنه،درکت میکنم خیلی گناه دااااریم.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش