mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 عنوان بخور صورت 185 بازدید | 16 پست بچه ها کسی بلده چطوری ب صورت بخور میدن(بخور آب) خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔 1398/05/04 | 14:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دراکولا76 عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 11730 آره نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد! حتی آسمون ابری شد عشق جاودانه من 💙علی💙
عشقم_همسری عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 12681 کار نداره بذار آب جوش بیاد ی حوله بکش روسرت سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
قیلون عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 2404 تو یه قابلمه آب و بابونه بریز بعد بذار بجوشه صورتت بگیر جلوشبعد بیس دقه یه اسکراب بذار یا صورتت با سفید آب بشور بعد هم یه آبرسان بزن یا به ماسک همین میشه ی پاکسازی عالی 💜
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 تویه کاسه آبجوش بریز ویه حوله هم سرت بکش بشین زیر تا عرق کنی جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 کار نداره بذار آب جوش بیاد ی حوله بکش روسرت ینی سرمو بگیرم بالا ابجوش حوله ام بگیرم رو سرم ی بخارا نره؟؟؟؟ خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 تویه کاسه آبجوش بریز ویه حوله هم سرت بکش بشین زیر تا عرق کنی تاثیر داره؟؟؟ خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 تو یه قابلمه آب و بابونه بریز بعد بذار بجوشه صورتت بگیر جلوش بعد بیس دقه یه اسکراب بذا ... مرسی واسه توضیح کاملتتاثیرم داره؟؟؟ خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 ینی سرمو بگیرم بالا ابجوش حوله ام بگیرم رو سرم ی بخارا نره؟؟؟؟ اره.اب روی حرارت وگاز نباشه هاتاثیرم داره پوستت شاواب وسرحال میشه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 تو یه قابلمه آب و بابونه بریز بعد بذار بجوشه صورتت بگیر جلوش بعد بیس دقه یه اسکراب بذا ... چ مدت زمان صورتم جلو آب جوش باشه؟؟ خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 اره.اب روی حرارت وگاز نباشه ها تاثیرم داره پوستت شاواب وسرحال میشه وااای خوب شد گفتی فک کردم اب رو گاز در حال جوش ک هس اینکارو باید بکنم مرررسی ک گفتی خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
عشقم_همسری عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 12681 ینی سرمو بگیرم بالا ابجوش حوله ام بگیرم رو سرم ی بخارا نره؟؟؟؟ اره صورتتو خیلی پایین نگیری با بخار بسوزی یجوری بگیر ک بخارا ب پوستت بخوره. سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
عشقم_همسری عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 12681 وااای خوب شد گفتی فک کردم اب رو گاز در حال جوش ک هس اینکارو باید بکنم مرررسی ک گفتی نسوزونی خودتو😫😫😫 سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 نسوزونی خودتو😫😫😫 ترسیدم خودمو بسوزونم😂😂 خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔