2777
2789
عنوان

کسی بوده ادرارش کامل تخلیه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 50988 بازدید | 104 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=98616467]واسه من قطع و وصل میشه کامل نمیاد احساس دستشویی دارم ... نوارمثانه دادم. سیستوسکوپی هم دادم دکتر گ ...[/QUO

شما از. اول ادرارتون کامل نمیومد. یا فقط اخرش ؟ بعدش دارو هم داد. بهتون ؟تنگی مجرا درمانش چیه ؟سیستوسکوپی و نوار. مثانه چجوریه ؟من میترسم 

من همش حس دستشویی دارم آنقدر که باید برم.واقعا رواعصاب هست

یعنی تکرر. دارین ؟هر. دفعه که میرین دسشویی مقدار. ادرارتون کمه یا زیاد. ؟؟کامل تخلیه میشه یا قطره ای میاد؟

ازمایش دادم چن بار. عفونت نداشتم سونو هم دادم مشکلی نداشتم ولی نمیدونم چرا اینجوریم میترسم باردار. ک ...

من تکرر ادرار داشتم هربار ک دستشویی میرفتم همه ادرارم ک میومد ی ربع بعدش دوباره ادرارم میگرفت نوشتم سونو سنگ کلیه داشتم.‌‌بعضی وقتام ادرارم قطره قطره میومد اخرش

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
یعنی تکرر. دارین ؟هر. دفعه که میرین دسشویی مقدار. ادرارتون کمه یا زیاد. ؟؟کامل تخلیه میشه یا قطره ای ...

گاهی باید بشینم تاقطره اخر بیاد. واینکه حتی اگه میوه کوچولو قبل خواب یااب بخورم باید حتما دوباره برم

[QUOTE=98616467]واسه من قطع و وصل میشه کامل نمیاد احساس دستشویی دارم ... نوارمثانه دادم. سیستوسکوپی ...

از اول ک نه ... دو سه ساله اینطوریم قبلا خفیف بود الان بدتر شده.

قطع و وصل میشه کامل تخلیه نمیشه بعضی وقتا تکرر دارم تنگی مجرا رو با سیستوسکوپی تشخیص میدن دوربین میفرستن داخل مجرا ...باهمون دستگاه گشاد میکنن .

نوارمثانه هم سرچ کن تو نت ... بررسی عملکرد مثانست دیگه ... برای من گفتن انسداده .

منم میترسیدم ولی خب مجبوری انجام دادم ... 

خوب مال من همیشه اینشکلیه.ولی آزمایش دادم مشکلی نداشتم .

سنگ کلیه با آزمایش ادرار بعضی وقتا مشخص نمیشه،

ایندفه ک رفتی بگو واسه احتیاط ی سونو کلیه واست بنویسه،من علائم دیگه هم داشتم مثلا وقتی چندساعت ثابت پشت کامپیوتر مینشستم کلیه م دردمیومد،تو آزمایش ادرارم نوشته بود خون هست

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
یه مشکل بزرگ از بچگی داشتم.به دکتر بگم.اینکه اگه دیر برم دستشویی کمی لباسم لک میگیره .انگار که بی اخ ...

حتما برو دکتر ، بذار ببینن مشکل از کجاست ، چرا روت نشه خیلیا میرن یکیش من ... منم روم نمیشد ولی چاره چیه ...

واسه من قطع و وصل میشه کامل نمیاد احساس دستشویی دارم ... نوارمثانه دادم. سیستوسکوپی هم دادم دکتر گ ...

ببخشید. دارو چی بهتون داد ؟من یه بار. دکتر. بهم یوریناسین داد. بهتر. شدم میگم الانم برم خودم بگیرم همینو بخورم فقط نمیدونم هر. چن ساعت باید. بخورم