درود گرامیان .منم مشکل شما سینوزیت رو دارم خیلی ساله دارم و با کلی تجربه .اما سینوزیت واقعا بیماری چرتیه واقعا ادمو درمانده میکنه درکتون میکنم همین لحظه بشدت درگیر هستم اما الان مرتب بخور میدم و با سرم شستشو بینی رو تخلیه و مرطوب
میکنم.سرم شستشو از داروخانه تهیه بشه بهتره چون دیگه رسوبات نداره ولی اگر در منزل درست کنید رسوبات داره و این رسوبات وارد سینوسها میشه و سینوسها رو بیمارتر میکنه .حتما سرم شستشو از داروخانه تهیه بشه .و روزی دو یا سه بار شستشو بدید هر بار یک سوراخ .دستتونو خوب بشورید و سرم بریزید کف دستتون و ارام بالا بکشید در حالیکه یکی از سوراخهای بینی رو بستید با اونیکه باز سرم رو بالا بکشید بینی رو تخلیه کنید و بعد سراغ سوراخ دیگه برید .
قدیمیها تا یه جاشون درد میکرد خیلی زود حوله داغ میذاشتند منم استفاده میکنم روزی دو بار میشینم کنار سماور و با دو تا حوله اولی رو میذارم روی سماور گرم گرم بشه نه بحدی که بسوزنه بعد
میذارم روی نقاطی که سینوسهام درگیر شده و درد دارم و تا حوله بخواد خنک بشه اون یکی داغ شده اونو میذارم به همین صورت ده دقیقه حوله داغ میذارم نه اونطور داغ که پوست سر و صورت رو بسوزنه ....
بخور بابونه و نعنا عالیه....بخور پیاز و سیر دکتر میگه معرکست ولی من هنوز انجام ندادم .جلوی باد سر د و گرم نمونید بعد از استحمام حتما با سشوار حرارت ملایم موهاتونو خشک کنید و یا یک کلاه و یا
یک حوله دور سرتون بپیچید تا روی ابروهاتون و تا 10 ساعت از منزل بیرون نرید و در مجاورت هوای سرد و یا گرم و یا جلوی پنجره نباشید .ضمن اینکه لبه های داخلی بینی رو هم با پماد ویتامین آ با
گوش پاک کن چرب کنید تا هوایی که وارد سینوسهاتون میشه مرطوب باشه .بازم تدابیر خانگی و طب سنتی و تجربه های قدیمی خیلی به کار میاد.موفق باشید
روزی یه دونه انتی هیستامین یا سیتریزین عالیه. هر وقت درد شدید داشتید یه دونه قرص استامینوفن کدیین معجزه میکنه.اگر خوب نشدید حتما به پزشک مراجعه کنید
راستی دود سیگار وحشتناک برای سینوزیت مشکل افرینه اگر سیگار میکشید همین الان ترک کنید