2777
2789
عنوان

واقعا که!!!!

436 بازدید | 72 پست

امشب برادرشوهرام بودن خونمون ،بعدم شوهرم زنگ زد به پدرشوهر وگذاشت رو آیفون بعد از کلی احوال از شوهرم و برادر شوهرام اسم منو نیورد که بگه حداقل سلام بهش برسون،این بماند گفت گوشیو بده به برادر شوهر برگم صحبت کرد و بعد با برادر شوهر کوچیکم حرف زدو خدا حاظیو قطع کرد ،حالا شوهرم گفت که پدرم بهت سلام رسوند الکی ،داشتم میترکیدم خیلی .....چی بگم واقعا ،اعصابم خورده

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

اومدم تو اتاق از شوهرم پرسیدم گفت سلام برسون گفت نه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی خیییییییلی ناراحت شدنت بیجا و غیر منطقیه

اونا بچهاش بودن حرف زده و تمام چ دلیلی داره حتما با تو بحرفه و از تو حرف بزنه اصلا گیریم ک ی چیزیم راجب تو گفت چی بهت اصافه میکنه ک انقد پیگیر این بحثایی

درون هر انسان که میشناسی...انسانیست که نمیشناسی
خب با مسراش حرف زده.مگه با بقیه عروساش هم حرف زد؟

برادر شوهرام مجردن ،فقط من اضاف بودم 

بیخیال بابا

توام بگو سلام رسون سلامت

حوصله داریا

من پدرشوهرم میاد خونمون مهمونی یه تشکر درست حسابی نمیکنه میزاره میره😑

من به شوهرم غر بزنم پدرشوهرم بافرهنگ میشه؟🤔

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
برادر شوهرام مجردن ،فقط من اضاف بودم 

عزیزم خیلی الکی حساسی.حالا بعدا باهم حرف میزنید

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚