2777
2789
عنوان

ضرر مالی

220 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها حالم خیلی بده دیگه بریدم دیشب داشتم شوهرم و دلداری میدادم ولی امروز خودمم دیگه زدن تو ناشکری و نا امیدی با کلی قرض و فروختن طلاهام یک پولی یه جایی سرمایه گذاری کردیم تا جنس بخر طرف رفت کلا پولمون و خورد تازه الانم گرفتنش میگه اگه بگید پولتون و پس بدم لو میدمتون ، واقعا دیگه بریدم تا امید شدم انقد قسط وامممون عقب افتاد بانک هر روز اخطاریه میده 😥😥😥😥😥

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نذر شهید ابراهیم هادی و سامانلو کن حتماوحاجت میگیری

چشم حتما هرچند انقد نذر کردیم که نشده دیگه به خدا میترسم یک وقت ناشکری کنم چون شوهرم هم شغل ثابت نداره خودمم دنبال کارم ولی پیدا نمیشه

خب چرا ب پلیس نمیگید ؟

آخه میگه پای شما هم گیر چون انگار رفتن دنبال زیر خاکی گرفتن طرف میگه اگر چیزی بگید میگم شماهم همدست بودید

مگه چی خریده بودید که میگه لو تون میدم؟؟ چقدر ضرر کردی؟

به ما گفت یک دستگاه میخواد بخره که دلار می‌ره بالا گرون میشه می فروشه سودش و میده بهمون ماهم گفتیم خب تو فشار مالی بودیم گفتیم بگیر نگو طرف دنبال زیر خاکی بوده فلزیاب خریده 

آخه میگه پای شما هم گیر چون انگار رفتن دنبال زیر خاکی گرفتن طرف میگه اگر چیزی بگید میگم شماهم همدست ...

ن بابا ب پلیس توضیح بدید ک پولمونو دادیم باهاش کار کنه الانم زده زیرش و داره دروغ میگه بگید نمیدونستیم کارشون خلافه .شما رو ساده گیراوردع

ن بابا ب پلیس توضیح بدید ک پولمونو دادیم باهاش کار کنه الانم زده زیرش و داره دروغ میگه بگید نمیدونست ...

منم به همسرم میگم ولی اون چون تهدید کردنش می‌ترسه میگه من بی خیال پول شدم 

به ما گفت یک دستگاه میخواد بخره که دلار می‌ره بالا گرون میشه می فروشه سودش و میده بهمون ماهم گفتیم خ ...

اخه چطور انقدر سادگی کردی پول بدید دستگاه بخره دلار بره بالا سود کنید؟؟؟/ خوب خودتون دلار میخریدد بالا که میرفت میوختید